Läckberg hyllas för ärliga familjeinlägget: ”Grattis”

Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg la ut ett inlägg på Instagram om vilken stressig dag hon haft med jobb och familj. Följarna hyllar henne för hennes uppriktighet och för att hon inspirerar dem.
Annons

Camilla Läckberg, 43, har sedan tidigare äktenskap barnen Meja, 14, Wille, 16, och Charlie, 9 och tillsammans med sina före detta har hon en ännu större bonusfamilj. Med nuvarande maken och MMA-proffset Simon Sköld, 31, har hon dottern Polly, 2. Därför har författaren ofta en hel del att stå i vad gäller familjen. Och igår la Camilla ut ett inlägg på Instagram där hon berättade om vilken extremt stressig dag hon haft med sjuka barn och massvis med jobb. Hon skrev:

Annons

”Herregud vilken dag. Levererat manus, vabbat sjuk son, skrivit synops, missat premiär, rattat 2-åring och gett 14-åriga dottern TLC. Kaos, jobb, familj, kärlek, prestering, skapande, fantasi och vision. Just the way I like it… (Förutom vad gäller missad premiär, och sjuk son)”.

Efter publiceringen tog det inte lång tid innan följarna började ge henne sitt stöd och sin kärlek. En person skriver:

”Du är verkligen en inspiration, på så många plan. Glöm alla hatare, du förtjänar allt som du har just nu; både lycka, kärlek och miljoner. Förstår inte folk som skriver här och är fulla av avundsjuka och hat. Du har jobbat för allt du har.
Btw Polly är helt underbar”.

Annons

En annan följare fyller i:

”Fan du e ju helt normal ”underbart”, följt av flera hjärtan.

En tredje person fortsätter peppa Camilla Läckberg med orden:

”Grattis Camilla till vad du åstadkommer, härdar ut och Lyckas Med!!! GRATTIS!!! & fortsatt lycka!”.

Många tycker också att hon måste komma ihåg att vila upp sig emellan alla fullspäckade scheman. Och en personer peppar henne med korta kärlekshälsningar om hur grym och bra hon är.

Men att hon har så mycket att stå i har också gjort att Camilla inte riktigt klarat av att hinna med exakt allt hon bestämt sig för att företa sig.

I vintras berättade hon till exempel att hennes nya livsmål var att komma i så bra form att hon kan tävla i ”bikini fitness” i augusti 2019, då hon fyller 45 år. I början av sommaren förklarade hon dock att hon hade varit tvungen att ge upp fitness-satsningen eftersom hon haft så mycket jobb och varit väldigt stressad.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…