Brinkenstjärnas sorg – hustrun Teresa, 37, död efter kampen mot sjukdomen

Brinkenstjärnas sorg – hustrun Teresa, 37, död efter kampen mot sjukdomen
Efter en tids kamp har kändismanagern Michael Brinkenstjärnas fru Teresa Celeste gått bort i cancer. Nu berättar han om sorgen.
Annons

Kändismanagern Michael Brinkenstjärnas, 51, fru Teresa ”Tessan” Celeste har gått bort i livmoderhalscancer, 37 år gammal. Under onsdagen skriver Brinkenstjärna om sorgen efter hustrun i ett Facebook-inlägg.

Annons

Vi hade allt i livet. Det var perfekt! Plötsligt drogs mattan under våra fötter undan & vi stod med bakbundna händer mot The Big C. Tessan lyckades besegra Cancern tillfälligt i Okt 17- Jan 18 efter en mkt svår invärtes plågsam operation”, skriver han i inlägget.

I april förra året drabbades hon av sjukdomen och i oktober samma år blev hon tillfälligt av med den. Men i januari i år visade det sig att sjukdomen inte var borta. Cancern hade spridit sig till tarmarna och tog slutligen hennes liv.

Vi träffades för 12 år sedan & till slut segrade kärleken mellan oss, vi bestämde oss för att ge livet med familj & giftemål en ordentlig chans & det blev ett lyckokast! Vi lovade varandra att vara tillsammans tills döden skiljde oss åt. Vi var starka & gjorde allt tillsammans. Utan Tessan & vår lilla familj som alltid var med på mina turnéer & runt mitt jobb, utan deras stöd hade jag fått lägga av för länge sedan”, fortsätter han.

Annons

Paret har sonen Milo, 7, tillsammans. Teresa har även dottern Nova, 14, sedan ett tidigare förhållande, och Michael sonen Chris, 28.

– Det är det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Allt rämnar runt omkring, men man måste ändå ta hand om hem och barn och räkningarna fortsätter trilla in, säger han till Aftonbladet.

Vila i frid!

Hänt har sökt Brinkenstjärna och han hänvisar till sitt Facebook-inlägg.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar