Annons
Annons

Blondinbellas lyxrenovering – efter skilsmässan


Blondinbellas lyxrenovering – efter skilsmässan

Entreprenören Isabella Löwengrip visar upp den lyxiga renoveringen som ska förvandla hemmet efter skilsmässan.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, har hyllats av sina följare för hur hon hanterat skilsmässan från exmaken Odd Spångberg.

Det var i våras som bloggerskan och entreprenören meddelade att hon och maken skulle gå skilda vägar. Paret bodde då i en lyxig villa värd 11,5 miljoner på Lidingö i Stockholm med sina två små barn. Isabella valde efter separationen att lämna huset och skaffa en övernattningslägenhet centralt i city, men efter ett tag återvände hon till villan och Odd flyttade ut.

Annons

Nu när det bara är hon och barnen kvar i det stora huset planerar Isabella att genomföra en lyxig renovering.

För sina följare berättar hon att hon ”hela huset är fullt av hantverkare” som ska hjälpa henne att förvandla hemmet till något nytt och fräscht efter skilsmässan.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella berättar sanningen: ”Därför skiljde jag mig”

”Nu är äntligen renoveringen igång och det är Lisana Bygg som jag har anlita förut som ska måla om fasaden, byta tak, lägga nya stenplattor i farstukvisten, renovera tvättstugan och lägga matta i trappen”, skriver hon i ett inlägg på bloggen.

Isabella har valt att slå på stort när hon ändå ska renovera. Hon skriver att tvättstugan ska kläs in helt i exklusiv marmor från väggar till golv. Även utomhus kommer huset genomgå en stor förändring.

”Utomhus kommer fasaden bytas till färgen Lav från Alcro, med vita knutar, taket byts till ett svart tak och nya stenplattor till farstukvisten kommer att läggas. Sedan kommer även markiserna bytas ut och här har vi inte riktigt bestämt än om det blir vita, gråa eller svarta”

Till och med vattenslangen ska få en ny look, på inspirationsbilderna skymtar en trädgårdsslang av guld.

”Ny brevlåda och vattenslang kommer även på plats när all renovering är klar”, skriver Isabella.

Hon skriver att det är ett och samma byggföretag som ska genomföra alla delar av renoveringen, som förmodligen kommer sluta i med en riktigt dyr prislapp.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella om framtiden: ”Kommer inte gifta mig igen”

LÄS OCKSÅ: Blondinbella återförenas med exet: ”Viktig stöttepelare”

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar