Blac Chyna på krigsstigen – stämmer hela familjen Kardashian

Blac Chyna på krigsstigen - stämmer hela familjen Kardashian
Striden mellan Blac Chyna och Rob Kardashian rasar vidare. Nu stämmer hon hela familjen Kardashian.
Annons

Blac Chyna, 29, Rob Kardashians, 30, ex, stämmer hela familjen Kardashian.

Anledningen är enligt Blac Chyna, att familjen Kardashian använt sin makt och sitt inflytande för att stoppa en andra säsong av hennes och Robs egen dokusåpa, ”Rob and Chyna”, skriver Life and Style Magazine.

Annons

Källor nära familjen menar att det dock var osäkert redan från början om det skulle bli en andra säsong överhuvudtaget. Detta beror på att paret gjorde slut i början av första säsongen och vägrade vara i samma rum – något som försvårade inspelningen. Dessutom var tittarsiffrorna låga.

Dessutom stämmer hon Rob Kardashian för misshandel, efter att han ska ha tagit hennes telefon och knuffat ner henne på marken. Hon säger också att Rob har hotat att ta livet av sig vid flera tillfällen.

Men Blac Chyna är själv också stämd av Rob Kardashian och Kylie Jenner. Rob hävdar att Blac Chyna vid flera tillfällen har misshandlat honom och försökt strypa honom med en iPhone-sladd.

Kylie Jenner menar också att Blac Chyna har trakasserat henne under många år och tjatat på henne att testa sig för könssjukdomar medan hon dejtade Tygasom är far till Blac Chynas äldsta barn.

Vem i familjen Kardashian tjänar mest?

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…