Bilderna som avslöjade prinsessan Märtha Louise relation

Bilderna som avslöjade prinsessan Märtha Louise relation
För några dagar sedan avslöjade den norska prinsessan Märtha Louise på sin Instagram att hon har en ny kärlek: den amerikanska författaren, och tillika hennes samarbetspartner, Shaman Durek är hennes nya pojkvän. Men vid en titt på shamanens Instagramflöde finns där tydliga tecken på att kärleken funnits där under en längre tid.
Annons

För ungefär tre år sedan skakades det norska kungahuset av en skilsmässa. Prinsessan Märtha Louise och maken Ari Behn gick skilda vägar efter 14 år tillsammans.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Den 12 maj kom den norska prinsessan med ett nytt kärleksbesked som fick hennes följare på Instagram att jubla – hon har en ny pojkvän. Ingen mindre än hennes samarbetspartner, den amerikanska författaren Shaman Durek, 44.

Annons

”När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet”, inleder prinsessan sitt inlägg.

Även Shaman Durek har publicerat en bild på dem två och hyllar sin nya kärlek.

Lite mer än en månad innan paret avslöjade sin kärlek gästade båda Skavlan på SVT. Märtha Louise berättade då om när de träffades för första gången.

– Vi träffades genom en gemensam vän, Millana Snow, som sa ”Du måste träffa Shaman Durek”. Vi bestämde en tid, och jag åkte hem till honom med en kompis och när jag gick in sa jag: ”Dig känner jag”. Och han sa ”Ja, det var förutbestämt redan innan vi föddes att vi skulle träffas” och det var det egentligen, säger Märtha Louise och skrattar.

Shaman Durek berättar att dagen de träffades hade han det väldigt stressigt, men så fort deras blickar möttes kände han något extra.

– Hon går in genom dörren och våra blickar möttes som hastigast och jag blev helt uppfylld av en stark känsla och jag bara visste, säger Shaman Durek i Skavlan.

”Så exalterade att vara med dig”

Under besöket hos Skavlan pratade duon om deras gemensamma projekt som de arbetar på. De ska ut på turné och prata om självförverkligande. Märtha Louise säger även i intervjun att hon blivit helad av Shaman Durek.

Trots att det dröjde länge innan paret gick ut med sin kärlek, finns det spår som hintar om att kärleksrelationen pågått under en längre tid – särskilt vid en blick på Shaman Dureks Instagramflöde.

”Så exalterad att vara med dig och dela vår kärlek med så många vackra själar”, skriver shamanen till en video på honom och Märtha Louise som publicerades i slutet av april.

Han delade också med sig av en bild från påsken som han firade tillsammans med prinsessan i Kalifornien.

 

I början av mars publicerade shamanen en bild tillsammans med Märtha Louise och hans brorsdotter, med texten:

”Hade en fantastisk kväll med mina två älsklingar”

Men det var redan i februari som Shaman Durek hyllade den norska prinsessan via ett inlägg på sin Instagram. Redan då avslöjade han att han har väntat hela sitt liv på att träffa henne.

”När jag var en tonåring sa min mamma till mig att en dag kommer någon från mitt ursprung i Norge hitta mig och ge mig så mycket lycka i hjärtat.”, skriver Shaman Durek till en bild på prinsessan och fortsätter:

”Jag frågade henne: vem mamma? och hon sa en prinsessa. Jag skrattade och sa ”okej, en prinsessa. Du är rolig mamma”

Shamanen skriver vidare att hans mamma hade rätt – prinsessan Märtha Louise från Norge hittade ju henne.

”Den mest lekfulla, insiktsfulla, spirituella inspirerande mäktiga kvinnan. Som får mig att skratta som jag aldrig skrattat förut. Som är nära min familj, vilket säger mycket. Vi förstår allt med varandra och vi har en sådan själslig kärlek för varandra. När vi är tillsammans är vi hemma”, avslutar Shaman Durek inlägget.

Tänk att det skulle ta ytterligare flera månader innan kärleken blev offentlig – när den varit framför näsan på alla hela tiden.

FOTO: TT, Instagram

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…