Bilderna på återföreningen inatt – efter FO&O-Felix känslokollaps

Bilderna på återföreningen inatt – efter FO&O-Felix känslokollaps
Felix Sandman sjunger om ex-flickvännen i Melodifestivalen 2018 – som är på plats i arenan. Nu berättar han öppet och ärligt om känslokollapsen och återföreningen på efterfesten inatt.
Annons

Felix Sandman, 19, tävlar i Melodifestivalen 2018 och i helgen tog han sig vidare från Örnsköldsvik till andra chansen i Kristianstad med låten ”Every single day”. Han har själv varit med och skrivit låten som handlar om brusten kärlek, i Felix fall om hans förhållande som nyligen tog slut.

Annons

Han tycker att människor ska våga vara mer öppna med sina känslor och att det inte ska vara tabu och erkänna att man gråter. Låten han tävlar med är riktad till ex-flickvännen, men något Felix inte hade räknat med var att hon skulle vara på plats i Örnsköldsvik.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: ”Låg på golvet och grät”

– På scenen kändes det skitbra, allt kändes rätt. Jag kände massa mer känslor än vad jag trodde att jag skulle känna, jag släppte efter lite där, men jag höll mig ända till slutet, säger han.

Det blev en känslokollaps för Felix på scenen och när låten var slut kunde han inte längre hålla tillbaka tårarna. Tittarna fick aldrig se hur han efter sitt framträdande bröt ihop i logen.

– Dels tog jag verkligen direktsändningen på allvar, sen var det så fint när jag hörde folk jubla i arenan efter jag kört låten. Det kom gråt, men jag lyckades hålla tillbaka den. Det var när jag tackade som min röst sprack, sen kom det lite bakom scenen, säger han.

Hans föredetta flickvän var en av dansarna bakom Elias Abbas, 16, och hon fick höra Felix öppna sitt hjärta live i arenan.

–Det känns jobbigt som fan, att vi är tillsammans här det är ju… ja, vad är oddsen? säger han.

Felix har öppet pratat om att uppbrottet var det tuffaste han gått igenom och att han fortfarande bearbetar sin sorg. Efter framträdandet var känslorna överallt och att hon var på plats i arenan när han sjöng låten om henne gjorde det inte enklare.

– Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, berättar Felix för Hänt.se.

Annons

Efter känslokollapsen träffar Felix sin före detta flickvän på efterfesten. Mitt under intervjun kommer hon fram till honom och ger honom en kram, samtidigt som hon viskar något till honom. Det är en omtumlad Felix som efteråt berättar om hennes ord: att hon gratulerat honom till platsen i andra chansen.

–  Det var välförtjänt sa hon, berättar Felix för Hänt.se.

Han pratar öppet och ärligt om situationen på ett sätt många inte vågar, istället för att stänga in känslorna.

– Det finns så mycket mer att säga, från oss båda, det behövs mer tid om vi ska kunna snacka. Vi har pratat, men jag vet inte, det kommer ju alltid finnas något att prata om, säger han.

 

Uppbrottet har fått Felix att växa och låten ”Every single day” har varit ett sätt för honom att gå vidare.

– Jag tänker inte ta den är låten på rutin och ta det för givet, jag vill känna varje gång jag sjunger den.

Foto: Stella pictures, IBL

 

Dela på:
Annons
Laddar