Biggest Loser-Roberts ord efter anklagelserna om viktraset

Robert Sander ryter ifrån
Biggest Loser-profilen Robert Sander har tappat många kilon sedan han deltog i TV4:s succéprogram. Efter flera kritiska kommentarer i sociala medier ryter han nu ifrån.
Annons

Robert Sander tog hem vinsten i TV4:s viktminskningsprogram Biggest Loser 2015. På tre och en halv månad gick han ner strax över 62 kilo och efter inspelningen fortsatte Robert att hålla vikten i schack.

Annons

Förra året bestämde han sig för att göra en bukplastik-operation för att ta bort den överflödiga hud han fått efter viktraset. I en intervju med Hänt berättade Robert om beslutet att lägga sig under kniven.

– Nu har man ju andra mål med träningen, det är ju inte att gå ner i vikt utan att bygga en bra fysik. Det är lite svårt när man har så pass mycket hud på magen som gör att man inte ser resultatet, sa han i väntan på att operationen skulle bli av.

Robert Sanders svar på tal efter kommentarerna

Men förutom att genomgå en operation har Robert varit med om ännu en livsomvälvande förändring nyligen. Den andra januari i år föddes nämligen Robert Sander flickvännen Madelene Hagbergs första barn.

När flickan hade fötts delade Robert med sig av den glädjande nyheten på Instagram.

”Idag kom hon, kl 15.32. Efter nästan 15 tim på förlossningen tittade hon ut. Alla är friska & mår bra, men Madelene Hagberg är såklart medtagen efter sin otroliga insats, vilken kvinna. Du är min hjälte”, skriver han till bilderna.

Nu använder han sig återigen av sitt Instagramkonto för att nå följarna. Men denna gång handlar det inte om ett glädjebesked, utan snarare ett svar på tal.

Robert lägger ofta ut bilder som visar hans viktnedgång och han blir stundtals anklagad av sina följare för att bilderna inte är sanningsenliga eller att de på något sätt skulle vara manipulerade. Det är dessa kommentarer Robert Sander nu väljer att besvara i ett inlägg:

”Till er som skriver ”fake” och massa skit i DM. Jag har gjort BUKPLASTIK”.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…