Biancas ord efter kändiselitens hån: ”Aldrig känt mig så utfryst”

Biancas ord efter kändiselitens hån:
Bianca Ingrosso var iväg på event med mamma Pernilla Wahlgren i helgen, men bemötande från den svenska kändiseliten var inte den hon tänkt sig.
Annons

Just nu hittar vi Bianca Ingrosso, 23, överallt. Hon är aktuell i tv4 som en av jurymedlemmarna i ”Talang”, parallellt med sin egen tv-serie ”Wahlgrens värld” med mamma Pernilla Wahlgren, 50, på kanal 5. Som om inte det vore nog roddar hon sin blogg, Instagram, podd och Youtube-kanal på det. Trots det hinner hon även klämma in ett och annat event där i mellan. I helgen var det nyinvigning av spa-hotellet Yasuragi och kändiseliten samlades för att bli de första som njöt i de varma källorna. Men eventet gick inte riktigt som Bianca tänkt sig.

Annons

– Det blev en lite stel grej för vi hade jättestora balkonger i vårt rum så hör jag i rummet bredvid att det är fest, så jag går ut på balkongen och hör Ellen Bergströms röst så jag tittar mot dem och ba ”Hej hej”, berättar Bianca i sin podd ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”.

Bianca delade svit med Pernilla och i rummet intill dem var det fullt med människor, därför gick Bianca dit för att säga hej.

– De är kanske åtta personer och de jag såg var Ellen och Miriam Bryant, jag kommer inte ihåg vilka de andra var men Ellen var inte ute på balkongen just då. Och de tittar på mig och är helt tysta, sen pratar de med varandra och ba ”Vem är du, vem är det?”, säger Bianca.

Varpå Bianca blir lite osäker men svarar vem hon är.

– Alltså jag har aldrig känt mig så mobbad och alla börjar asgarva och säger ”Gud vad pinsamt” och sen går in, säger hon i podden.

Alice Stenlöf som Bianca poddar tillsammans med tror direkt att de på balkongen pratat skit om henne. Efter att de hade lämnat balkongen gick Bianca också in igen, men till sitt eget hotellrum.

– Det var så stelt. Mamma sa att de snackade skit om mig, eller så kanske de skämdes för att de frågat vem är det, säger hon.

Annons

Biancas förvirring är total och hon kan fortfarande inte några dagar senare förstå vad det var som hände på Yasuragi. Mest fundersam var hon över Miriam Bryant som hon såg på balkongen.

– För Miriam Bryant har jag hört är världens snällaste människa som aldrig pratar illa om någon. Det kanske inte var hon som pratade då, hon var den enda jag såg som jag kände igen där, säger hon.

Så utstött som Bianca var den stunden har hon aldrig känt sig innan. Det var nog inte den känslan hon hoppats på när de styrde sin kosa ut till spa-hotellet.

– Men förstår du att jag tittar ut och säger hej och de rågarvar och sen går in på rummet igen. Alltså jag har aldrig känt mig så utfryst i hela mitt liv, jag skämdes så mycket.

Hänt har kontaktat Miriam Bryant

Foto: IBL

 

Dela på:
Annons
Laddar