Biancas ilska efter snopp-incidenten i TV4: ”Värsta jag sett”

Biancas ilska efter snopp-incidenten i TV4: ”Värsta jag sett”
I kvällens program av ”Talang” på TV4 får en av de tävlande talangerna jurymedlemmen Bianca Ingrosso att reagera starkt. ”Det värsta jag sett i hela mitt liv”, säger hon när framträdandet är klart.
Annons

I ”Talang” på TV4 får tittarna, juryn och publiken på plats se alla möjliga former av talanger på scenen. I juryn sitter David Batra, 45, Bianca Ingrosso, 23, LaGaylia Frazier, 56, och Alexander Bard, 56, och varje vecka slås de av reaktioner som innehåller allt ifrån chock, tårar och skratt. I kvällens program får vi se en man som kliver upp på scen utan kläder för att måla av David Batras ansikte med sin penis, och det får Bianca att reagera starkt.

Annons

– Jag vill inte se mer, säger hon snabbt, håller för ögonen och gömmer sig bakom jurybåset.

Hon slänger sig sedan på den röda knappen som innebär att hon röstar ett starkt nej.

Annons

– Det här var det värsta jag sett i hela mitt liv. Jag kommer att säga det största nejet jag har!

LaGaylia är inte heller särskilt imponerad av konsten som personen på scen framfört. Men David och Alexander däremot känner helt tvärt om. De är sällan eniga om saker, men nu är de slående överens.

– Det här kan vara det starkaste jag har sett på en scen någonsin, säger David och Alexander är snabb att hålla med, innan båda kliver upp på scenen för att ge en varsin hyllning.

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar