Biancas hemliga krav: Så har jag gjort för att få min rekordlön

Biancas hemliga krav: Så har jag gjort för att få min rekordlön
Bianca Ingrosso har över 650 000 följare på Instagram, och massor av följare på sin blogg så väl som Youtube-kanal. Nu avslöjar hon hur hon gör för att tjäna stora summor pengar på sina kanaler.
Annons

Förutom att vara en tv-profil i två kanaler samtidigt så är Bianca Ingrosso, 23, en av Sveriges största influencers. Hon har över 650 000 följare på Instagram, och när hon gästade podcasten ”Framgångspodden” avslöjade hon att hon tar upp emot 200 000 kronor betalat för en Instagrambild i ett reklamsyfte.

Annons

Hon har även massvis av följare på sin blogg och sin Youtube-kanal, och också massor av lyssnare på sin podcast. Men hennes Instagram är den kanal som hon tar mest pengar för att få synas på. Nu avslöjar hon sin taktik på hur hon gör för att tjäna stora summor pengar på sina samarbeten.

Jag gör enbart långa samarbeten/ambassadörskap så alla mina samarbeten bokas på minst 6 månader långa, främst 1 års kontrakt. Och med tanke på att det bokas så länge så blir summan väldigt hög, så mycket kan jag väl säga”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Hon förklarar att hennes priser varierar och ökar hela tiden, så det är svårt att svara på exakt vilken summa hon tar för ett länge samarbete. Men hon anser också att det är lite för privat att säga en exakt summa.

Det kan också hända att hon går med på mindre samarbeten, men det hör inte till vanligheten.

Självklart har jag priser för 1 enda samarbete på blogg, Insta, Youtube men det är sällan jag tackar ja till dem”, fortsätter hon.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar