Biancas brutala miss – efter Phillipes viktiga kärleksfråga: ”Jag sa bara tack”

Bianca Ingrosso och Phillipe
Bianca Ingrosso är väldigt öppen med sitt liv för sina följare på sociala kanaler, men nu avslöjar hon saker som ingen någonsin hört tidigare. Bland annat om hur hon reagerade när Phillipe för första gången frågade om de skulle bli ett par – och när han sa att han älskade henne...
Annons

Det finns inte mycket i sitt liv som Bianca Ingrosso, 23, väljer att hålla för sig själv. På sina sociala kanaler är hon bästa vän med sina följare och låter dem ta del av allt som händer i hennes liv. Från en liten lunch till känslostormar. I hennes egna tv-serie som hon har tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 40, har man fått lära känna familjen ännu bättre och fått en inblick i Biancas kärleksliv tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 23.

Annons

Att vägen från att de träffades fram till att de faktiskt blev ett par var lång med ett par farthinder visste man sedan tidigare, det var fester och vänner inblandat. Men riktigt hur det blev de två till sist är det få som vet. Nu avslöjar Bianca i sin podd ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” hur de faktiskt kom sig att de blev ett par till slut. Efter att ha festat med gemensamma vänner ett flertal gånger var det till slut Phillipe som tog steget och bjöd ut Bianca på en dejt.

– En vecka efter vår första dejt var vi på White Room så skulle han presentera mig för hans chef. Då sa han ”Det här är Bianca, hon är min tjej.” Sen tog han undan mig och sa ”Du är du min flickvän eller vill du bli?” och jag sa ja, sen hånglade vi mot väggen på White Room, berättar Bianca i sin podd.

Nästa steg i relationen var att säga de tre stora orden och där var Phillipe också först på bollen. Han tog initiativet och sa ”Jag älskar dig” till Bianca hemma i hennes flickrum, men Biancas reaktion var inte riktigt den han väntat sig. I stället för ett likadant svar, fick Phillipe höra något helt annat…

– Jag hade aldrig sagt att jag älskar någon och någon hade aldrig sagt det som inte är min familj, så jag sa bara tack, berättar hon.

Trots att orden var både nya och svåra för henne att säga så svarade hon.

– Jag visste ju att jag älskade honom hur mycket som helst, jag minns dagen jag blev kär i honom, säger hon.

Annons

Bianca berättar att de tre första åren i deras förhållande var en berg-och-dalbana, mest på grund av att hennes känslor var mycket upp och ner. Och mycket för att Phillipe sa ifrån när han inte orkade följa med i hennes känslor upp och ner eftersom att han var så säker på sina egna för henne.

– Jag tror bara att jag är sån, att det tar väldigt lång tid för mig att landa djupt  i en relation. Och vara trygg i mig själv i den relationen, men nu har jag landat kan jag säga och jag älskar honom mer än någonsin

Paret har båda utvecklats, både som individer och i sitt förhållande

– Jag har ju gjort en enrom resa, jag är en helt annan Bianca idag som när vi träffades. Då var jag kall, jag var jättekär i honom ena veckan och sen var jag jätteintresserad av något helt annat nästa vecka och då menar jag inte killar, jag ville festa eller mina bröder var mitt allt eller Let’s Dance var mitt allt, han var alltid med men det är inte som det är nu på det här djupa planet liksom, han är mitt allt

Sedan berättar hon att många varit anti Phillipe för att det var han som lämnade Bianca nu senast och att tittarna fick se i ”Wahlgrens värld” hur förkrossad hon var.  Men att hon faktiskt varit boven många gånger själv.

– Det är inte många som vet att jag gjorde slut många gånger innan, avslutar Bianca.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar