Biancas avslöjande – efter uppbrottet från Phillipe: ”Jag var med andra”

Bianca Ingrosso har det tufft i privatlivet
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen gjorde slut för drygt ett år sedan, men eter månader ifrån varandra hittade de tillbaka till varandra igen. Nu avslöjar Bianca att både hon och Phillipe var med andra under deras uppbrott.
Annons

För drygt ett år sedan valde Bianca Ingrosso, 23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, att gå skilda vägar. De som tittade på ”Wahlgrens Värld” kunde se en ledsen och sårad Bianca. Men efter några månader i sär hittade de tillbaka till varandra, och nu beskriver Bianca sig som kärare än någonsin i Phillipe.

Annons

sin blogg berättar hon nu att både hon och han träffade andra under deras uppbrott för att försöka komma över varandra. Men trots att det inte betydde något för någon av dem så har Bianca tyckt att situationen har varit mycket jobbig.

Både jag och Phillipe var med andra under tiden vi inte var tillsammans och det har tärt på mig senaste 8 månaderna kan jag lova er. Att få reda på att ens partner varit med andra under tiden man var ifrån varandra kommer nog aldrig att kännas bra i magen, för någon tror jag, oavsett att jag vet att det inte betydde någonting och att vi båda bara försökte komma över varandra”, skriver hon och fortsätter:

Annons

Men jag kan ju inte hjälpa att jag under denna tiden fått en svartsjuka över just detta. Att jag har jämfört mig och att jag skapat ett otroligt hat. Jag har ifrågasatt allt kan jag lova! Jag har tjatat, bråkat, gråtit och gjort inprincip allt för att ”skada” mig själv med tanken om att han varit med andra då.

Men idag har hon släppt det, och det enda som hon inte släppt är hatet till de tjejer som Phillipe har varit med.

Däremot så kommer jag aldrig acceptera dessa tjejers närvaro kring mig någonsin igen. Jag är ingen som bråkar eller skriker på tjejer ute och har aldrig gjort men försöker någon av dem ta kontakt med mig så kan jag nog lova att jag inte kommer vara trevlig iallafall”, skriver hon.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar