Bianca och Benjamins bröllopsbeslut efter händelsen i Wahlgrens värld

Ingrosso och Wahlgren
I ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld blir hela familjen riktigt känslosamma - så mycket att både Bianca och Benjamin tar ett beslut till sina framtida bröllop.
Annons

Just nu pågår säsong 5 av realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5. I det tredje avsnittet har Pernilla Wahlgren, 51, samlat ihop alla sina barn Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Ingrosso, 21, och Theo Wahlgren, 11, för att titta på videon från Pernilla och Emilio Ingrossos, 53,  bröllop.

– Jag är skitpeppad på att se denna video. För mamma och pappa har ju inte ens varit tillsammans enligt mig, men nu ska jag få se när de gifter sig innan allt gick åt helvete, säger Bianca innan de ska se videon och fortsätter:

Annons

Annons

– Det är så sjukt att dem har gått och lagt sig ihop, borstat tänderna ihop, haft sex ihop, lagat mat ihop. Alltså har mamma ens ätit pappas mat? Jag fattar ingenting, säger Bianca.

Det forna paret gifte sig i Laholm 1993 och ortsborna vallfärdade till kyrkan för att se bröllopet.

– Jag känner känslan att jag var så himla nervös när jag stod där utanför, som att det ändå var stort att få gifta sig och gå där med min pappa, söta pappa, säger Pernilla i Wahlgrens värld.

När vi ser Pernilla gå in mot Emilio i kyrkan vid altaret, blir Bianca tårögd för att det är det vackraste hon har sett och även Pernilla blir känslosam.

Annons

– När jag tittar och gråter är det för att det är vacker musik och jag blir ändå lite rörd av att jag var så ung och oskuldsfull när jag gick där liksom, säger Pernilla och Bianca tycker att det är det vackraste som hon har sett, säger Pernilla och fortsätter senare:

– Vårt äktenskap var inte det bästa, det ska gudarna veta men vårt bröllop, det var faktiskt.. fint bröllop och en jättehärlig fest.

Reagerar starkt på bröllopsvideon

– Alltså sjuk grej att se mamma och pappa gifta sig. Det är klart man drömmer om att mammsen och pappsen ska bli tillsammans igen. Jag har bara fått försvara min pappa och mamma hela mitt liv, och så får jag se ett klipp på att dom liksom älskade varandra och gifte sig, säger Bianca.

Annons

Lillebror Benjamin verkar i sin tur också bli påverkad av bröllopet.

– Jag ska kopiera ert bröllop totalt. Hon ska komma in till samma låt, säger Benjamin.

I samband med att avsnittet har sänts skriver Pernilla om den nostalgiska stunden på sin blogg och har även med massor bilder från bröllopet.

”I kväll blir det NOSTALGI de Lux i Wahlgrens Värld! Adrig tidigare visat material från mitt och Emilios bröllop 1993!  Jag har faktiskt bara positiva minnen från vårt bröllop!  Vi var unga och kära och det var en riktigt bra bröllopsmiddag och fest!”, skriver Pernilla.

Precis som tittarna såg, så skriver Pernilla att barnen fullkomligt älskade bröllopsvideon som de också såg för allra första gången.

”De ÄLSKADE det , kan jag säga! Så mycket att Benjamin och Bianca nu har bestämt att de vill ha exakt samma musik och sånger på sina bröllop , när dom en dag förhoppningsvis gifter sig…!”, skriver Pernilla på bloggen.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…