Biancas lyxiga present till Pernilla: ”En hel årslön”

Bianca Ingrossos lyxiga gåva till Pernilla Wahlgren
När Pernilla Wahlgren fyllde år fick hon en riktig dyrgrip i födelsedagspresent av sin dotter. ”Hon förtjänar denna så jävla mycket”, säger Bianca Ingrosso i sin podcast.
Annons

Familjen Wahlgren är i vanliga fall en hårt arbetande och upptagen familj, men julen är extra stressig även för dem. Både Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Christina Schollin fyller år i slutet av december, samtidigt som det ska firas både jul och nyår. 

Pernilla fyller år mitt på självaste julafton och i år firade hon sina 51 år tillsammans med hela familjen, precis som vanligt. Något som däremot inte är lika vanligt är den presenten hon fick från sin dotter Bianca.

Annons

”Bianca min GALNA generösa dotter gav mig ett gigantiskt paket, som jag inte ens hade vågat att drömma om….!!” skriver födelsedagsbarnet på sin blogg. 

Annons

Bianca berättar i sin tur om presenten i sin podcast Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B.

– Vi kan ju berätta vad mamma fick i födelsedagspresent av mig. Vi bestämde ju att inte köpa julklappar till varandra i år, men hon fick en Louis Vuitton-resväska. 

Så mycket kostade födelsedagspresenten till Pernilla Wahlgren

Lous Vuitton är ett exklusivt, franskt företag som tillverkar lyxiga produkter. Biancas poddkamrat Alice Stenlöf blir chockad när hon hör om Biancas gåva till sin mamma.

– Va? Det är ju en hel årslön? utbrister hon.

Bianca erkänner att det var ett dyrt inköp, men påpekar samtidigt att hennes mamma Pernilla var väl värd presenten.

– Det var hon så himla värd. Hon har önskat sig en sådan här väska i tre år och hon är för snål mot sig själv så hon skulle aldrig unna sig den själv och hon har jobbat sju dagar i veckan nonstop sedan i augusti. Eller sedan vi föddes typ. Så hon förtjänar denna så jävla mycket, säger Bianca.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…