Bianca Ingrossos hårda krav på Kanal 5 – så förändras ”Wahlgrens värld”

Bianca Ingrossos hårda krav på Kanal 5 – så förändras
Bianca Ingrosso och resten av familjen syns snart i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 igen. Det blir den tredje säsongen, och efter flera säsonger har Bianca ställt andra krav på produktionen än tidigare.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, hittar vi just nu på TV4 på fredagar i årets ”Talang”-jury tillsammans med Alexander Bard, 56, LaGaylia Frazier, 56, och David Batra, 45. Men snart hittar vi även henne i Kanal 5 igen i ”Wahlgrens värld” som drar igång med en tredje säsong av programmet.

Annons

I och med att det har spelats in hela tre säsonger av serien har Bianca fått både kunskap om sig själv och mer skinn på näsan. Hon har andra krav på produktionen nu, än vad hon tidigare haft innan.

– När man gör reality så är det lätt att man att man kan bjuda på själv för mycket och att man kan ge mycket mer än vad man egentligen bör ge. Nu har jag blivit lite mer hård med hur jag vill framställas, berättar Bianca för Hänt.

Hon menar att det är lätt att klippa ihop materialet så att saker och ting ser annorlunda eller mer dramatiska ut än vad de egentligen är.

– Det har ju varit väldigt mycket att, självklart det jag har sagt har jag ju sagt liksom, men att det kanske har klippts ihop från olika månader och så ser det ännu värre ut än vad det är. Jag menar har man ett bråka hemma och du lägger på en haj-musik på det och sätter in massa grimaser när man är arg så ser bråket självklart värre ut, fortsätter hon.

Annons

Men det har under tiden skett ändringar i produktionen, och Bianca är nu nöjd över att det har tillkommit andra klippare och redigerare än vad det var i starten av programmet.

– Nu har vi verkligen hittat klippare som vill oss och programmet väl, att det avslutas med kärlek och så. Men sen kommer vi ju alltid vara oss själva, men nu är det kanske mer fokus på humor än att jag bara ska stå och bråka, säger Bianca och fortsätter:

– Nu har vi varit galna och irriterade och man har fått se mina utbrott, nu vill jag att man ska få lära känna mer sidor av oss. Det är ju inte bara kaos.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar