Bianca Ingrosso i tårar – stöttas av Benjamins flickvän

Bianca Ingrosso och Linnea Widmark
Bianca Ingrosso berättar att hon ofta känner sig väldigt ensam. Nu får hon stöd av sin bror Benjamin Ingrossos flickvän Linnea Widmark.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, är en influencer, entreprenör och tv-profil som alltid har fullt upp. I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B får hon frågan om hon någon gång känner sig ensam, trots alla vänner, familj och kollegor hon ständigt har omkring sig.

Annons

– Jag känner mig ganska ofta ensam eftersom att jag väldigt ofta känner mig nere och blir ledsen och kan analysera mitt beteende till max, svarar Bianca Ingrosso.

Hon berättar att det inte handlar om att hon alltid måste bli sedd, utan istället kommer känslan av ensamhet de gånger hon mår dåligt över någonting.

– Man känner att fan det är ingen som kommer fatta om jag förklarar, eller att man inte orkar prata med någon om det, säger hon.

Istället för att ta kontakt med någon närstående vid dessa tillfällen låser Bianca Ingrosso in sig i sin lägenhet och hör inte av sig till någon. Det resulterar i sin tur till att hon istället känner sig ännu mer ensam. I helgen valde hon dock att försöka bryta mönstret och sökte stöd hos sin bror Benjamin Ingrossos flickvän, Linnea Widmark.

– I söndags så var jag skitdeppig och grät och så där. Och då så skrev jag faktiskt till Linnea och bara ”du vet att jag aldrig skriver det här, men kan jag snälla få träffas och prata med dig”, säger Bianca och fortsätter:

– Men jag känner att jag hela tiden ”förlåt att jag tar din tid, jag vill inte vara jobbig”, och hon bara ”men Bianca lägg av”.

Hon uppmanar nu alla som känner som hon gör att inte stänga in sig i ensamheten.

– Åk och träffa kompisar eller familj eller folk som du mår bra av, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…