Berghagens och Kaspersens oväntade besked – om Niclas Wahlgren: ”Kanske båda?”

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen myser med Niclas Wahlgren på Mallorca.
På en nytagen bild myser Kristin Kaspersen och Malin Berghagen med Niclas Wahlgren på Mallorca. Nu väcker fotot stora frågor hos följarna – som kräver ett svar.
Annons

Det är inte bara solen som är het på Mallorca just nu. Den senaste veckan har också ett varmt möte mellan tre kända svenskar skett på den spanska ön. På Instagram har Malin Berghagen, 51, nämligen lagt upp en bild tillsammans med sin syster Kristin Kaspersen48.

Annons

Men de är inte ensamma på fotot. Mitt emellan dem sitter nämligen Niclas Wahlgren, 51. Till bilden har Malin Berghagen också skrivit en kryptiskt text, som nu minst sagt får följarna att undra.

”Tacksam över ännu en trevlig kväll med Kristin. Och lite besök från Stockholm blev det också som den här gamla barndoms kärleken Niclas Wahlgren! Till vem av oss? Hahaha säger inte!”, skriver hon med en blinkande emoji.

Bilden har fått nästan 3000 gilla-markeringar och i kommentarsfältet undrar nu följarna vem av dem det är som haft en crush på honom.

”Nu undrar man till vem?!”, skriver en.

”Kanske båda?”, skriver en annan.

”Vem har inte varit smygförälskad i Niclas i ungdomen?”, skriver en tredje.

Niclas Wahlgren själv har också gett sig in i kommentarsfältet, men inte heller han avslöjar vem av systrarna det gäller.

”Underbara ni”, skriver han bara med ett hjärta.

Men Hänt har såklart nystat fram svaret. I programmet ”Fest hos Bagge Wahlgren”, som sändes 2013 hemma hos Niclas och hans dåvarande fru Laila Bagge, 45, gästade nämligen ingen mindre än just Kristin Kaspersen i premiäravsnittet. Då avslöjade programledaren i programmet att hon hade varit kär i Niclas när hon var liten.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…