Benjamins hårda varning – så stoppar han mamma Pernilla inför finalen: ”Du får inte”

Benjamins hårda varning – så stoppar han mamma Pernilla inför finalen: ”Du får inte”
Benjamin Ingrosso är en av storfavoriterna att vinna Melodifestivalen 2018. Nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren att hon kommer att heja på sin son i publiken – men att hon har fått en viss varning inför sin ankomst.
Annons

På lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen 2018 och en av de som tävlar är Benjamin Ingrosso, 20, med bidraget ”Dance you off”. Han gick vidare till finalen redan efter årets första deltävling och tippas nu som en potentiell vinnarkandidat av flera spelbolag.

Under deltävlingen fanns systern Bianca Ingrosso, 23, på plats i arenan i Karlstad för att heja fram sin lillebror och till finalen får hon förstärkning av mamma Pernilla Wahlgren, 50, i publiken.

Annons

– Jag kommer att vara på plats i arenan i finalen. Är det något jag ska tänka på att inte göra? Typ att inte ha skylt och vara hysterisk?, frågar Pernilla Wahlgren sin son i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Och Benjamin har en tydlig varning till sin mamma: Kamerateamet, som hela tiden filmar ”Wahlgrens värld”, får inte sätta sin fot i arenan under finalen.

Annons

– Du och pappa är rätt bra på att vara pinsamma ibland. Ni måste skippa skylten, men ändå vara peppiga. Och du får inte ta med dig kamerateamet, säger Benjamin i podden, varpå Pernilla skrattar:

– Okej, jag lovar att lämna kamerateamet hemma den här gången. Men jag ska både ringa och sms-rösta på dig från armen. Jag är verkligen så himla stolt över dig och allt du presterar, både på sch bakom scenen. Du är en godhjärtad, varm, rolig och underbar kille, säger hon.
Benjamins kärlekshemlighet i låten – så fick han tillbaka flickvännen

Finalen av Melodifestivalen 2018 sänds 20.00 på lördag, 10 mars, i SVT.

Foto: IBL

 

Dela på:
Annons
Laddar