Benjamin Ingrossos skarpa kritik mot Wahlgrens värld

Benjamin Ingrosso är ej med i Wahlgrens värld
Benjamin Ingrosso är inte med Wahlgrens värld längre, nu berättar han orsaken bakom beslutet och riktar skarp kritik mot produktionen.
Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 20, klättrar stadigt på den musikaliska himlen och gör sin egen spikraka karriär medan resten av familjen florerar i hyllade ”Wahlgrens värld”. Där kan man ibland skymta artisten i snabba klipp, men han har varit tydlig med att det inte alls är något han gillar. I Fördomspodden med Emil Persson förklarar han känslorna kring sin medverkan.

– Jag har ju precis skrivit en hel låt som handlar om det. Och det har jag sagt väldigt mycket, det är väl fine att prata om släkt i intervjuer, men de som vill lyssna på mig börjar också tröttna på bara höra om min familj. De vill ju höra vad jag gör och hur jag tar mig fram i livet. Programmet har jag inte så bra koll på för jag är inte med men jag vet ju att det är superuppskattat, men när man ska komma och prata om sitt arbete som man hållit på med länge kan det vara lite keff att bara sitta och prata om dem.

Annons

Annons

– Wahlgrens värld-produktionen vill gärna porträttera dig som världsfrånvänd och oupplyst. Uppenbarligen flyger det i stugorna, men är det så schysst?, frågar Emil Persson.

Det är något Benjamin håller med om, och som han också avslöjar är en stor orsak till att han inte vill vara med längre.

– Nej och den bilden har de väl gett lite väl mycket och det är därför jag känner att jag inte vill vara med så mycket, just för man vet aldrig hur de klipper. Det är mamma och syrran som godkänner det och de tänker inte på att jag framställs ”bla, bla, bla ”. Och ibland har jag blivit filmad fast jag inte vill alls när jag var hemma och då är jag irriterad från första stund, säger han och utvecklar tankarna:

Annons

Benjamin om bråken i Wahlgrens värld

– I stunden tänker man inte på att det här kommer att släppas och då blir man sur sen för man typ har höjt rösten och då blir man ännu mer lack och drar därifrån och då framställs man som den där snorungen som bara är tonåring och är sur för allt. Men jag tar inte det med produktionen, inte min ensak utan då väljer jag hellre att kliva åt sidan.

Att Benjamin och Bianca står varandra väldigt nära har väl inte lyckats undgå någon och hon hade svårt att hålla tillbaka tårarna när hon nyligen fick höra sin brors egna ord om om deras tajta uppväxt i podden Värvet.

– Jag tror inte någon förstår det band jag och Benjamin har. Skulle jag förlora honom, gud jag börjar gråta nu, jag skulle dö på direkten. Min själ skulle vara död. Jag skulle aldrig klara av livet utan Benjamin, det är helt sjukt. Han är mitt allt verkligen, berättar hon i sin egen podd.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…