Baby Spices bröllopsbesked efter 20 år med pojkvännen

Baby Spices bröllopsbesked efter 20 år med pojkvännen
De har varit ett par sedan popgruppen Spice Girls stod på toppen av sin karriär. Äntligen gifter sig Emma Bunton med sin Jade Jones.
Annons

Emma Bunton, 43, mest känd som Baby Spice från 90-talsgruppen Spice Girls, ska gifta sig. Och det är ingen kort romans som har lett fram till hennes kommande bröllop. Faktum är att hon har varit tillsammans med sin sambo Jade Jones, 40, känd från det brittiska pojkbandet Damage, i över 20 års tid. De började dejta redan 1998 när Spice Girls var på toppen av sin karriär och bland annat gjorde två utsålda konserter i Globen, Stockholm.

Paret separerade dock 1999 då Emma dejtade fotbollsstjärnan Rio Ferdinand, 40, men redan 2000 blev de ett par igen. Ytterligare ett uppbrott gick paret igenom 2002 på grund av att Emma började jobba med sitt ex, managern Simon Fuller, 58. Hon hann även med att ha en kort flirt med Justin Timberlake, 38, 2003 innan hon året därpå återförenades ännu en gång med Jade.

Emma Buntons tankar om bröllop

De senaste 15 åren har de två varit oskiljaktiga. 2007 fick de sonen Beau, 11, och 2011 sonen Tate, 7. Tidigare samma år förlovade de sig. Men något bröllop var det inte tal om då.

Annons

– Vi har inget behov av att gifta oss för att rättfärdiga vårt förhållande, förklarade Emma för pressen vid tillfället.

Men med tiden har denna åsikt ändrats. Redan 2017 pratade Emma Bunton om att hon börjat fundera på att gift sig i tidningen The Sun:

– Det vore väl härligt, vore det inte? Jag borde få det gjort faktiskt. Han kallar mig redan sin fru.

Därefter tillade hon också:

– Vi är båda vattuman och lite oorganiserade, så det blir aldrig att vi organiserar något ordentligt. Vi är väl ett sånt där par som bara rymmer iväg och gör det nånstans plötsligt.

Planer på bröllop och ännu ett barn

Och nu verkar det som om hon slutligen har tagit tag i projektet att gifta sig. För tidningen Daily Mirror avslöjar att Emma och Jade har varit på ett registreringskontor i London och ansökt om hinderprövning.

Enligt engelsk lag har man med andra ord ett år på sig att ställa till med ett antingen ett litet eller stort bröllop. Nu återstår det bara att se vad det blir för form av vigsel i slutändan och när den äger rum.

I maj åker Emma Bunton ut på en lång turné med ett återförenat Spice Girls. Nyligen berättade dessutom sångerskan att hon gärna skulle vilja ha ytterligare ett barn inom en snar framtid:

– Man ska aldrig säga aldrig. Jag har alltid varit väldigt moderlig av mig och och älskar att ha barn runt omkring mig. Jag känner att om jag har tur, och det fortfarande går, skulle det vara något underbart.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…