AYTO-profilerna i tårar efter oväntade beskedet i TV3

AYTO-profilerna i tårar efter oväntade beskedet i TV3
I den nya dokusåpan ”Are you the one” på TV3 blir det starka känslor efter att deltagarna möts av ett besked som är både till fördel och nackdel för samtliga.
Annons

I kvällens avsnitt av den nya dokusåpan ”Are you the one” på TV3 visas det åter igen känslor hos flera av deltagarna. När två personer ska testa om de är en ”perfekt match” med varandra, Sanna Mörsare, 25, och Robert Svedin, 22, i den så kallade ”matchboxen” skapar utgången starka reaktioner hos deltagarna. Flera av killarna är oroliga över att det ska bli en matchning och att Robert där med kommer att försvinna från huset.

Annons

Men så blir inte fallet. Deltagarna matchar inte med varandra och får där med stanna kvar i huset för att leta efter sin perfekta matchning med resterande deltagare. Men trots det, för de oroande killarna, glädjande beskedet bryter de ihop i tårar.

– Det som gjorde att jag och Martin bröt ihop var väl bara själva tanken av att Robert skulle åka här ifrån. Jag var den som började få tårar i ögonen, då såg Martin det och han hade precis samma känslor inom sig, förklarar Pontus Brodin, 22, och fortsätter:

– Det är sjukt, för han är kvar men ändå sitter man och har de här känslorna.

Deltagarna har nu varit i huset sju dagar och har där med inte känt varandra längre än så. Men banden de känner till varandra är trots det starka.

– Jag trodde aldrig att man skulle få så starka känslor på så kort tid, säger Martin Knutsson, 25.

Robert blir i sin tur chockad över killarnas reaktion, och överrumplad över att killarna i huset känner så starkt för honom.

– Grabbarna har varit väldigt hårda på utsidan. Jag trodde verkligen inte att de kunde bli så berörda av att vilja ha mig kvar här. Jag blev extremt rörd, säger Robert.

Här är alla deltagare i ”Are you the one”: 

Foto: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…