AYTO-deltagaren i tårar efter storbråk under inspelning: ”Helt chockad”

AYTO-deltagaren i tårar efter storbråk under inspelning: ”Helt chockad”
I kvällens avsnitt av ”Are you the one?” på TV3 blir det ett stort bråk mellan två deltagare efter att de har helt olika syn på en situation.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Are you the one?” på TV3 ryker två av tjejerna ihop efter att de försöker förklara två helt olika perspektiv av en situation. Angelica Hermansson och Valentina Bogar har olika tänk när det kommer till det stundande tighta paret Anna Lundin och Christoffer Schönning.

Annons

– Jag tog upp inför alla att folk kanske inte vågar gå fram till varken Anna eller Christoffer. Det tyckte tydligen inte Valle var något bra så jag fick mig en utskällning, säger Angelica upprört i programmet.

– Jag är helt chockad. Jag förstår ingenting, jag fattar inte varför hon hoppar på mig så som hon gör, fortsätter hon sedan i tårar.

Valentina menar istället på att det inte alls är så som Angelica försöker få det till. Hon tycker snarare att det är osjysst av Angelica att dra alla över en kam.

– När hon uttryckte sin teori så blev det så fel i mina öron. För Christoffer är min bästa vän, och han förstår ju mig bäst även om han är med Anna. Så man kan inte dra alla över en och samma kam, jag tycker att det är fel, säger Valentina.

Annons

Angelica tar hårt på bråket och när de två tjejerna ska försöka reda ut sin dispyt går det inte hela vägen i mål.

– Jag skäller inte ut dig, men om jag hade suttit i samma sits som dem hade jag mått dåligt över det du sa. Det är det jag försöker få dig att förstå, säger Valentina.

– Jag kommer aldrig att acceptera personangrepp, det kommer jag aldrig att göra, svarar Angelica som fortfarande är i tårar.

Här är alla deltagare i ”Are you the one?”:

Foto: TV3

Dela på:
Annons
Laddar