Artistens pik till Samir – efter kyssen med Bianca i TV4

Victor leksells pik till samir badran efter kyssen med bianca ingrosso i TV4
I fredags kunde TV4-tittarna se en kyss mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso i direktsända Talang. Efter händelsen fick Samir en pik av den svenska artisten Victor Leksell – som kysst Bianca veckor innan.
Annons

Under fredagens sändning av TV4:s Talang hände något oväntat. Produktionen hade i smyg planerat en ”dejt” mellan jurymedlemmen Bianca Ingrosso, 24, och programledaren Pär Lernströms sidekick Samir Badran, 28.

Annons

– Nu råkar vi ha två av Sveriges hetaste singlar här, så vi tänkte vad händer om vi sätter dem på dejt, sa Pär Lernström skämtsamt i sändningen.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Sagt och gjort. Det blev en dejt mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso i sann Lady och Lufsen-anda, och det hela slutade i en snabb kyss.

– Det blev ju en kyss, sa Bianca Ingrosso själv efter händelsen i direktsändningen.

Både Samir Badran och Bianca Ingrosso är nyblivna singlar. I slutet av januari gick Samir ut med att han och flickvännen Sigrid Bernson valt att gå skilda vägar, och vid i princip samma tidpunkt gick Bianca ut med att hon och pojkvännen Phillipe Cohen gått skilda vägar.

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa Bianca Ingrosso till Hänt när hon bekräftade uppbrottet.

Orden från svenska artisten

När fredagens sändning var över publicerade Samir Badran en bild på honom och Bianca Ingrosso från kvällen på Instagram, och bland kommentarerna får Samir en pik från en annan känd person – nämligen artisten Viktor Leksell som Bianca kysst ute på krogen veckor tidigare.

Bort med tassarna”, skriver Viktor Leksell i kommentarsfältet.

Mannen du har alla brudar, ska du ha Bianca också?”, svarar Samir.

Båda deras kommentarer gillas av hundratals, och tonen mellan Samir Badran och Viktor Leksell är uppenbart skämtsamt.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…