Anna Books känslokollaps efter vinsten: ”Älskar mig själv”

Anna Books känslokollaps efter vinsten:
Grattis Anna Book! Sångerskan kammade hem segern i "Biggest loser VIP" – efter att nästan ha tappat en tredjedel av sin egen vikt. – För första gången i mitt liv kan jag säga att jag älskar mig själv, säger Anna till Hänt.
Annons

Det stod mellan Loulou Lamotte, 36, Anna Book, 46, och Runar Sögaard, 50, in i det sista i finalen av ”Biggest loser VIP”. Men när invägningen var färdig, stod det även klart att ”ABC”-sångerskan var den som hade rasat mest i vikt av dem alla. Från att ha vägt 79,4 kilo i det första avsnittet stannade vågen nu på 56,7 kilo, vilket innebär en viktminskning på 22,7 kilo. Procentuellt hade Anna tappat 28,6 procent av sin startvikt.

När Anna Book sedan inser att det är hon som kammat hem segern i ”Biggest loser VIP”, skriker hon rakt ut av glädje och kysser vågen som står på golvet. I publiken sitter hennes barn och maken Roberto Toledano, 49, med tårar i ögonen och jublar.

Annons

Annons

– För första gången i mitt liv kan jag säga att jag älskar mig själv och är stolt över mig själv. Nu har jag inte bara en god självkänsla utan också ett gott självförtroende. Man måste ha båda bitarna, säger Anna Book till Hänt och fortsätter:

– Viktnedgången är en sak, men framför allt har jag förbättrat mina värden på insidan av kroppen. Jag gläds åt alla hälsoaspekter och den mentala biten som jag vunnit.

Anna Book berättar, att hon sedan finalen spelades in för två månader sedan, också har lyckats stanna på sin nya vikt. Och det är inte bara kroppen som har förändrats sedan programmet. För Hänt berättar artisten att hon nu också har vunnit ett mycket bättre självförtroende än före sin medverkan.

– Självkänsla har jag alltid haft, det är den som räddat mig från att inte ta livet av mig av all mobbing och alla påfrestningar. Men idag har jag självförtroende också, idag tar jag inte åt mig ett jävla smack åt vad folk säger om mig, säger hon.

Grattis, Anna!

Foto: Sjuan

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…