Anna Books förvåning efter Felicias tatuering: ”Hade ingen aning”

Felicia Books hyllningstatuering till Anna book
Anna Books dotter Felicia Book är just nu aktuell i TV4:s Farmen VIP. Nu har dottern överraskat sin mamma med en hyllningstatuering.
Annons

Just nu sänds Farmen VIP där bland annat Felicia Book, 27, är med. Hon är Anna Books äldsta dotter, från en tidigare relation. Och nu har Felicia gjort en hyllningstatuering till sina mamma Anna.

Felicia skriver i ett inlägg på sin Instagram att hon länge har velat tatuera sig och hade bestämt sig för länge sedan vad hon skulle göra. Även hennes lillebror Antonio Book, 19, följde med till tatueringsstudion för att göra sin första tatuering.

Starka känslor och hyllningar

”Jag passade på och gjorde två på direkten. På den första jag gjorde under vänstra armvecket står det ”Mamá mi fuerza” som betyder mamma, min styrka på spanska. En liten överraskning till mamma som inte hade någon aning om att jag skulle göra den!”, skriver Felicia på sin Instagram.

Annons
View this post on Instagram

För några dagar sedan beslutade jag mig för att överraska mina vuxna barn, med något dom länge velat göra. Och nu vill jag bara tacka grymma @essmoufid för att du ställde upp på rekordkort tid och jobbade din första söndag på 4a år!!!!!!! TACK! 🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼 Att jag själv dessutom blev överraskad utav Felicias beslut om den tatueringen hon valde att göra först❤️ Gjorde inte saken sämre. Hon valde nämligen att tatuera in texten ” Mamá mi fuerza “ som betyder ” Mamma min styrka ” kändes väldigt fint och rörde mig verkligen. Vilken fin liten hyllning🙏🏼❤️💪🏽😘 Tack för den älskade @feliciabook den andra tatueringen hon gjorde på samma gång var, att skriva ordet Lioness eftersom hon är född i lejonets tecken🦁 Vår son Antonio gjorde också en betydelsefull tatuering som han verkligen kommer kunna leva med och stå för under hela hans liv. DET var mitt enda krav när detta var en gåva från mig😁 ( hihihi ) Men faktum är att hans val utav tatuering verkligen var ordentligt genomtänkt och han har pratat om denna sedan han var 16 år, DÅ fick han inte tatuera sig. Men nu fyller han 19 år och valde dessutom ett liknande motiv som hans pappa också har – Fast dom skiljer sig verkligen åt och är helt egna. Så är dom placerad på exakt samma ställe ovanför hjärtat och i likadan vinkel – Ett kompass med ett A, R, F och ett V som står för Anna Roberto Felicia och Vanessa ❤️ Och sedan är det Antonios födelsedatum med Romerska siffror och kompassen symboliserar att vi går våra egna vägar i livet. Var fint att se deras glädje och tacksamhet, inte bara mot mig. Utan även @essmoufid på @studio_s_tattoo som som sagt ställde upp på sin lediga dag och med sin fantastiska begåvning som Tatuerare🖋🖤⭐️ Vi ses snart vi med killen😉 #newtattoo #realmeaning #familia

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook) on

Anna skriver i ett inlägg på sin Instagram att hon blev överraskad av Felicias beslut om den första tatueringen som hon valde att göra.

”Kändes väldigt fint och rörde mig verkligen. Vilken fin liten hyllning. Tack för den älskade Felicia”, skriver Anna.

Felicias andra tatuering står det skrivet ”Lioness”.

”Kort och gott förklarat, för att det är exakt vad jag är. En lejoninna! För mig betyder dom väldigt mycket”, förklarar Felicia.

View this post on Instagram

Jag har länge velat tatuera mig, har funderat noga och bestämde mig för vad jag vill börja med för länge sen! I lördags fick jag ryck och bad mamma hjälpa mig att ringa @essmoufid som var så snäll och sa att jag fick komma när jag ville. Så dagen efter (igår) kom han och öppnade upp @studio_s_tattoo en söndag för första gången på 4 år för att jag inte orkade vänta längre och ville få detta gjort ASAP! 😂 Inte nog med det, jag tog med mig lillebror @antonio.book.toledano som också fick sin första tatuering gjord av Moufid igår! Jag passade på och gjorde två på direkten 😃 På den första jag gjorde under vänstra armvecket står det ”Mamá mi fuerza” som betyder mamma, min styrka på spanska. En liten överraskning till @annatoledanobook som inte hade någon aning om att jag skulle göra den! ❤️ vem vill se hennes reaktion när hon fick se den? Let me know! På min andra står det ”Lioness” kort och gott förklarat, för att det är exakt vad jag är 🦁 En lejoninna! För mig betyder dom väldigt mycket och jag är SÅ glad att det var just Moufid som gjorde dom, jag som är livrädd för nålar och har oroat mig så mycket för att jag skulle va mesig när jag gjorde tatueringarna 😂 kände mig så lugn och trygg med honom och det kändes inget märkvärdigt! Så TUSEN TACK till dig @essmoufid som hjälpte mig med något jag längtat efter så mycket och för en fin dag med härligt sällskap ❤️ Du är FANTASTISK på det du gör, jag började hos den bästa och jag kommer aldrig ens tänka tanken att gå till någon annan när det är dags för nästa! Nu ska jag dra iväg med jobbet, mer bilder kommer sen! 😊

A post shared by Felicia Book (@feliciabook) on

Felicia är livrädd för nålar och hade oroat sig mycket för det men kände sig efteråt lugn och tyckte inte att det alls var märkvärdigt. Anna tilläger i slutet av inlägget att hon snart är tillbaka i tatueringsstudion. Kanske blir det en tatuering där med?

Idag är Anna Book gift med Roberto Toledano, 50, som hon har barnen Antonio, 18, och Vanessa, 16, med.

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…