Anna Anka avslöjar: Därför tvingas jag hålla 20 år yngre pojkvännen hemlig

Anna Anka avslöjar: Därför tvingas jag hålla 20 år yngre pojkvännen hemlig
Anna Anka är upp över öronen förälskad. Men det finns en orsak till att hon håller sin 20 år yngre pojkvän hemlig.
Annons

Anna Anka, 46, har ett tufft 2017 i ryggen. Den tidigare tv-frun har legat i vårdnadstvist om sina barn Ethan, 12, och Elli, 14.

Utöver sonen har hon och exmaken Paul Anka, 76, varit oense om princip allt och haft bittra fejder med varandra.

Annons

Men trots det har den tidigare tv-frun, som slog igenom för svenska folket i ”Svenska Hollywoodfruar”, lyckats gå vidare och hittat lyckan. Anna Anka har själv inte velat avslöja namnet på sin nya pojkvän, men enligt tidigare uppgifter till Hänt så handlar det 26-årige David bor i Los Angeles – men kommer från Sverige.

– Att bli förälskad i en rolig, snäll, varm, intelligent och sexig man är spännande och väldigt bra för mig. När människor möts på lika villkor så betyder inte åldersskillnaden något! Jag vill tipsa andra att inte låta åldern komma i vägen när det kommer till kärlek som alla förtjänar, säger Anna Anka nu till norska VG.

Samtidigt som det i flera intervjuer framkommer att den svenska tv-profilen nu är superlycklig så är hon inte redo att dela med sig av pojkvännens identitet.

– Allt måste inte delas med hela världen, speciellt inte det som har med mitt kärleksliv att göra. Att leva ett liv i offentligheten är en av de svåraste sakerna jag varit tvungen att hantera. Det betyder inte att jag aldrig vill lägga ut bilder och prata om hon på sociala medier. Det betyder bara att jag värdesätter hans privatliv, säger Anka till sajten.

Annons

I samma intervju hintar hon dock om att en comeback i tv-rutan kan vara väldigt nära.

– Jag får inte prata om det än. Men det kommer en tid då media kommer få prata med mig om det, säger hon mystiskt.

Här kan du se bilderna på Anna Anka och nya pojkvännen:

FOTO: Ibl, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar