Anitha Schulmans ord om drömflytten – efter nästa steg med kärleken

Anitha Schulmans ord om drömflytten – efter nästa steg med kärleken
Anitha Schulman och Joel Åhlén-Nyström har flyttat ihop. Nu berättar tv-profilen om sambolyckan. – I fucking love it, säger hon.
Annons

Det var i vintras som Anitha Schulman, 39, och exmaken Calle Schulman, 37, skilde sig under uppmärksammade former. Men snabbt efter beskedet hade båda två hittat kärleken på varsitt håll – Calle i Sandhra Johnsson, 27, och Anitha i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Annons

Sedan dess har Calle och Sandhra både hunnit flytta ihop och skaffa hund – men Anitha ligger inte långt efter. I augusti avslöjade tv-profilen att också hon och pojkvännen hade köpt lägenhet tillsammans och förra veckan flyttade de in tillsammans. Det är i hennes eget program ”Anitha” på Aftonbladet TV, som hon berättar om sitt nya samboliv.

Annons

– Förra veckan flyttade jag ut från min gamla lägenhet och in i den nya, där jag även har blivit sambo. Min lägenhet är fabulous och I fucking love it, säger hon och fortsätter:

– Men herregud, nästan halva helgen har gått åt till att packa upp och komma i ordning.

Också hennes elva år yngre sambo har delat med sig av en smygtitt från den nya lägenheten på sin Instagram.

”Vi bor i ett kaos just nu. Men herregud, så bra det kommer att bli, det här. Vår första lägenhet. Nu är vi sambos – på riktigt”, skriver han.

Anitha Schulman har tidigare berättat för Hänt att hon och Joel träffades i våras, men att de valde att hålla kärleken hemlig fram till i maj i år.

– Han är en varm och eftertänksam person. Vi är jättekära och vi har hållt det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra, sa Anitha då.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…