Anitha Schulman och Joel överens – skulle göra slut

Anitha Schulman och Joel överens – skulle göra slut
Anitha Schulman och nya pojkvännen var överens – de var tvungna att göra slut. Men ödet ville något annat. Nu berättar de om resan som ändrade allt.
Annons

I slutet av maj kunde Hänt avslöja vem Anitha Schulmans, 39, nya kärlek var. Hon hade tidigare under året hintat om att hon träffade någon ny efter skilsmässan från Calle Schulman, 37, och exklusivt för Hänt berättade hon att den som fångat hennes hjärta var Joel Åhlen-Nyström, 28.

Annons

Paret är just nu på kärleksresa i Italien. På Instagram berättar nu Anitha att de var på samma plats för fyra månader sedan – då för att göra slut med varandra.

”Syftet med resan var konstigt nog att få ett schysst avslut på det vi påbörjat, för båda visste att det här var en hopplös ekvation. Det fick motsatt effekt”, skriver hon.

Annons

Parets ”sista resa” blev dock inte som de tänkt sig, istället blev deras känslor för varandra starkare. Hindren de sett dittills förvandlades till överkomliga.

”Livet tenderar att göra det omöjliga möjligt så många gånger och det är det fina. När man inte tror på kärleken det är då den drabbar en som starkast. Älskar dig Joel”, skriver Anitha.

Joel har på sin Instagram gjort ett liknande inlägg och skriver om deras överenskommelse att lämna varandra efter två månaders dejtande.

”Vägskälet stundade. Du skulle till höger, jag till vänster. Bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet. När jag kom hem insåg jag att det som egentligen skulle vara avslutet snarare var startskottet, och jag blev livrädd”, skriver han.

Det är bara att konstatera att kärleken övervinner allt.

FOTO: Ibl, Privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…