Annons

Angelina gifter om sig – sju månader efter skilsmässanAnnons


Det går minst sagt undan i Hollywood. Bara sju månader efter skilsmässan från Brad Pitt är nu Angelina Jolie redo att gifta sig igen – den här gången med en hemlig, brittisk affärsman.

Angelina Jolie, 41, är kär igen. Det var i september förra året som skådespelerskan och maken Brad Pitt, 53, meddelade att de skulle skilja sig efter 12 år ihop. Men redan nu, bara sju månader efter skilsmässan, är Angelina redo för ett nytt bröllop. Enligt In touch har stjärnan redan hittat kärleken i en brittisk affärsman i 40-årsåldern. Paret träffades i slutet av 2016, genom gemensamma vänner i London, och det slog gnistor direkt.

Annons

Nu försöker Angelina skynda på skilsmässa, då den inte har gått igenom än, så att hon så fort som möjligt kan gifta om sig. ”Brangelina” har inte heller löst vårdnadssituationen med sina sex barn, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne och Knox, än. Men enligt en uppgiftslämnare kommer barnen trots det snart att få träffa sin ”nya pappa”.

– Angelina hade hoppats på att skilsmässan med Brad skulle vara klar först, men så blir det inte. Hon kommer att presentera barnen för sin nya man i Los Angeles inom några veckor. Hon tycker speciellt att det är viktigt att han får bra kontakt med Maddox och Pax, säger källan.

LÄS MER: Brad Pitts hemliga ord till Jennifer Aniston efter skilsmässan

 

”Brangelina” har sex barn tillsammans.

Någon som inte är överlycklig över Angelina Jolies nya kärlek är Brad Pitt, som uppges vara chockad över relationen.

– Beskedet har verkligen tagit Brad på sängen. Han visste inte att hon träffade någon och definitivt inte att hon skulle gifta om sig, säger en uppgiftslämnare till In Touch.

Enligt tidningen tror Brad att Angelina bara vill gifta om sig för att ”hämnas” på honom. Men samtidigt har beskedet tagit hårt på honom och han uppges vara förkrossad över att Angelina redan gått vidare.

– Tanken på att en annan man ska tillbringa tid med hans barn får Brad att må illa. Det krossar hans hjärta. Brad har inte träffat Angies nya man, och han vill inte göra det heller. Han ser honom som en inkräktare i familjen, säger källan.

LÄS MER: Angelina Jolie och Brad Pitt i storbråk om miljongården

Bröllopet blir Angelinas fjärde i ordningen. Hon har tidigare varit gift tre gånger, med Brad Pitt mellan 2014-2016, med Billy Bob Thornton, 61, mellan 2000-2003 och med Jonny Lee Miller, 44, mellan 1996-1999.

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar