Anders Öfvergårds första ord om nya Robinson

Anders Öfvergårds första ord om Robinson säsong 7 – 2019.
På söndag har säsong sju av Robinson premiär i TV4. Programledaren Anders Öfvergård berättar nu för första gången om vad som händer på ön i nya säsongen.
Annons

Söndag den 17 mars klockan 21.00 har nya säsongen av Robinson premiär i TV4. Programmet spelades in redan i somras på ön och republiken Fiji i Polynesien, södra Stilla havet.

I mitten av augusti äventyrades dock hela produktionen av att en stor brand härjade på Fiji. På Instagram berättade prongramledaren Anders Öfvergård, 51, direkt från inspelningsplatsen:

”Det brinner även här på Fiji, alltså på ön vi spelar in Robinson på. Nu har de fått ordning på den i alla fall, så det känns ju tryggt. Men det var lite körigt ett tag”.

Annons

När Hänt fick tag på honom via telefon förklarade han mer:

”Det var en brand som var läskig på grund av att den var utom kontroll. Den var cirka 80 meter bred och spred sig fort i vindens riktning”, skrev han i ett meddelande till Hänt.

Enligt Anders Öfvergård bodde som tur var deltagarna på öar där det inte brann, men hela redaktionen med all teknik var i fara.

”Det läskigaste var att elden drogs mot ö-rådet där gasol, stora OB-tältet och det fantastiska ö-rådet hade kunnat gå åt helvete bara en dag innan inspelningen skulle börja”.

Tack och lov lyckades man stävja branden genom att gräva en brandgata ner till vattnet. Och nu är det alltså när som helst premiär. Nu berättar Anders för första gången om den nya säsongen av Robinson på Instagram. Han skriver:

”Nu är det bara en vecka kvar. En sjukt spännande säsong med mycket känslor och vinnarskallar”.

Deltagarnas nya taktik gör tittarna förväntansfulla

Därefter avslöjar han dessutom att årets deltagare valt en annan taktik än tidigare år.

”Framför allt så kanske vissa har sin egen lite annorlunda taktik med hur dom försöker vinna Robinson”, skriver han.

Exakt vilken sorts annorlunda teknik de nya deltagarna använder sig av avslöjar han däremot inte. Men det märks i kommentarsfältet att många hängivna Robinson-fans är fyllda av förväntan. En person skriver:

”Kommer sitta klistrad”

En annan fyller i:

”Som jag har längtat”

Och en tredje inflikar:

”Skall bli spännande att följa!

Foto: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…