Anders Bagges hårda krav inför bröllopet med Johanna: ”En livsförändring”

Anders Bagges hårda krav inför bröllopet med Johanna: ”En livsförändring”
Anders Bagge och Johanna Lind gifter sig i augusti i år. Men innan bröllopet har han ett tufft krav – på sig själv.
Annons

I sommar gifter sig Anders Bagge, 50, med sin kärlek Johanna Lind. Men inför bröllopsdagen har han ett krav: att gå ner i vikt.

– Jag vägde 112 kilo i julas och den 19 februari började jag min viktresa. Jag har bestämt mig för att gå ner till 90 kilo när jag och Johanna gifter oss i augusti, säger Anders till Aftonbladet.

Annons

I januari tidigare i år fyllde han 50, och han hade bestämt att det efter födelsedagen var dags att ta tag i sin vikt. Där emot är hans blivande fru Johanna bestämd med att han inte får tappa för mycket i vikt.

– Hon säger att hon älskar min kropp så jag får vara försiktig så jag inte tappar för mycket. Men nu ska det bli nyttig mat, fortsätter han.

Han är noga med att han inte vill gå ner i vikt på grund av att han vill ändra sitt yttre, utan snarare för att han vill ändra sitt inre. Hans hälsa är i fokus.

Annons

– Min energi har inte varit på topp det senaste året. Den vill jag få tillbaka. Och det viktiga med det här är att jag INTE bantar. Det här är en livsförändring och jag har nu hållit på i tre veckor och inte haft matkoma en enda gång utan jag mår bra.

För att lyckas nå sin målvikt på 90 kilo tar Anders hjälp av ett vanligt viktminskningsprogram. Förutom att lägga om kosten är planen att motionera mycket genom att både promenera och jogga. Slutligen är målet att ställa upp i Stockholm marathon när han fyllt 53.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar