Alexander Skarsgård är hemlös: ”Tvungen att göra mig av med mina skor”

Alexander Skarsgård är hemlös:
Alexander Skarsgård jobbar ständigt och flyger därför världen över hela tiden. Nu mera saknar han ett hem och bor i en resväska.
Annons

Den svenska skådisen Alexander Skarsgård, 41, gör just nu en storartad karriär i Hollywood och den senaste tiden har han plockat hem flera priser för sina roller. Bland annat en Emmy och en Golden Globe. Men i en stor intervju med The Guardian avslöjar han att han inte alls är särskilt förtjust i Hollywood.

Annons

– Det är en löjlig plats. Det påminner mig om när jag var liten och spelade kula på skolgården. Vi var lika ängsliga där och då som människor är i Hollywood idag, säger han till tidningen och fortsätter:

– Vilken regissör är het just nu? Vilken skådespelare är inne? Det var samma sak på skolgården. Den coola killen bestämde vilken kula som var mest åtråvärd. Och alla bara: ”Å, Gud, den vill jag ha”.

Han saknar Sverige och försöker att komma hit så ofta han kan, men han åker ständigt jorden runt för sitt yrke. Han bor just nu i en resväska.

Annons

– Jag har en resväska och fyller den med vad som får plats. Härom dagen tänkte jag köpa ett par nya sneakers. Men så insåg jag att om de skulle få plats i väskan så blir jag tvungen att göra mig av med skorna jag redan har.

Han är singel, men drömmer om barn. I intervju säger han skämtsamt att han vill ha nio barn, för att slå sin pappa Stellan Skarsgård som har åtta.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar