Agneta Sjödins varning som räddade Gunde Svan: ”Såg vad som höll på att hända”

Agneta Sjödins varning som räddade Gunde Svan:
Annons

Programledaren och skidhjälten Gunde Svan verkar utåt sett vara en multitalang på allt han tar sig för. Nu är han aktuell i ”Let’s dance” i TV4, och på förhand kan man tro att han är en av dem som har chansen att gå långt i tävlingen.

Under 1990-talet slog Gunde Svan igenom för det svenska folket när han började leda det populära programmet ”Fångarna på fortet” tillsammans med Agneta Sjödin. Men under en period var inspelningarna otroligt påfrestande för Gunde, och i en intervju med Expressen avslöjar han att det var programledarkollegan Agneta som till slut räddade honom från att springa in i den berömda väggen.

Annons

– Hon såg ju vad som höll på att hända, jag höll på att vägga helt. Och tipsade om att du kan inte vara hundra fokus hela dagen, utan du måste slå ned tempot och fokuset mellan tagningarna, när det är stopp så att säga, säger han och fortsätter:

– Jag kände bara att jag var fruktansvärt trött första dagarna och tom i huvudet.

Annons

Gunde Svan säger att han än idag har med sig kollegans ord i bakhuvudet, och kanske är det vad som avgör om han tar sig hela vägen fram till final eller ej.

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar