Adam Alsing har varit gift med Anette i över 30 år: ”Det är en fantastiskt vacker historia”

Adam Alsing har varit gift med Anette i över 30 år:
Allt började på en Europe-konsert. Sedan var Adam Alsing fast.
Annons

Nyligen var det premiär för realityprogrammet Ninja Warrior och programledare är Adam Alsing, 46, som gör sitt femtioelfte tv-jobb. Alsing är en riktig arbetsmyra men trots många sena kvällar har han hållit ihop med sin fru Anette, 48, i över 30 år. Allt började på en konsert.

Annons

– Det är en fantastiskt vacker historia som utspelar sig i Värmland i början av 80-talet. Jag bodde i Karlstad på den tiden, och hon i Forshaga, som är en liten håla en bit därifrån. Jag lånade henne en femma till bussen och hon sa att jag borde komma till Folkets park i Forshaga helgen därpå för att få tillbaka den och se Europe spela, säger Adam Alsing och fortsätter:

– Så jag åkte dit men då var hon inte där. Senare dök hon upp med bandagerad hand. Hon hade försökt planka in och fastnat i taggtråd. Men när Europe började spela kysstes vi för första gången och sedan dess har vi hållit ihop.

Adam och Anette Alsing är fortfarande lika kära nu som då. Foto: IBL
Adam och Anette Alsing är fortfarande lika kära nu som då. Foto: IBL

Paret har under sina 30 år tillsammans fått sönerna Sebastian, 23, och Kasper, 21. Efter 25 år i offentligheten har en del historier och rykten uppstått kring Adam Alsing, bland annat om knark och porr.

– Det konstigaste ryktet jag hört om mig är att jag och Alex Schulman skulle vara de största knarklangarna i Stockholm. Jag frossar inte heller i porr vilket är ett annat rykte jag läst om mig.

Adam Alsing har en lång tid kvar i mediebranschen, men redan nu förbereder han för sin storslagna sorti.

– På min gravsten ska det stå ”Jag är tillbaka direkt efter reklamen”. Det har jag snott av den amerikanske talkshowvärden Johnny Carson.

Andra gillar också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…