Annons

Aaron Carter släppt ur häktet – riktar skarp kritik mot NickAnnons


Det har länge varit turbulent i Aaron Carters liv - inte minst för drogerna. I lördagsnatt blev han gripen för drogmissbruk, vilket fick storebror Nick Carter att sträcka ut en hjälpande hand till sin lillebror på Twitter. Detta skulle han inte gjort. Nu har bröderna nämligen hamnat i ett rejält bråk...

Det var i lördagsnatt som artisten Aaron Carter, 29, blev tagen på bar gärning. Länge har stjärnan haft problem med droger och i helgen greps han av polis i Georgia för innehav av marijuana och narkotika relaterade föremål. Stjärnan ska även gripits då han vägrat följa med till polisstationen, skriver ET Online. På söndagen släpptes stjärnan, men flickvännen Madison Parker blev kvar.

29-åriga Aaron Carter togs av polisen i helgen.

Nu har Backstreet boys-stjärnan Nick Carter, 37, twittrat offentligt om sin lillebrors hälsoproblem, något som inte Aaron ska ha uppskattat alls.

Annons

”Till min bror: Jag älskar dig vad som än händer och om du känner att du behöver hjälp så finns jag här och är fast besluten om att hjälpa dig att bli bättre. Familjen är inte alltid så enkel, men vi alla finns här för dig”, skrev han då.

Aaron ger nu svar på tal genom sin talesperson:

”Om mitt egna kött-och blod verkligen brydde sig om mitt välmående, varför ringde han inte mig direkt och pratade istället för att få detta att handla om honom utifrån den offentliga sektorn?”, skrev han i sitt uttalande och fortsatte:

”Det är inte alls okej att använda mig som PR och sparka på mig när jag ligger ner”, skrev han.

Nick Carter tillsammans med lillebror Aaron i unga ålder.

Aarons presskontakt ska även ha gjort ett uttalande om varför stjärnan hade narkotika på sig.

”Aaron har ett lagligt recept utskrivet på medisinsk marijuana för att kunna dämpa hans ångest som pågått länge”, sa kontakten till ET Online.

Huruvida bråket fortlöper mellan lillebror och storebror Carter återstår att se…

LÄS OCKSÅ: Nick och Aaron Carters stora sorg: ”Mitt hjärta är krossat”

LÄS OCKSÅ: Nick och Aaron Carters krav efter pappans plötsliga död

FOTO: Ibl

Annons


Annons


Laddar