TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

2018 kommer att bli ett fantastiskt år – om du är skorpion

30 dec, 2017 
AvMalin Ny
Grattis alla skorpioner! 2018 kommer att göra ditt liv så mycket härligare - på alla plan.
Annons

Om du är skorpion kommer du helt klart att ha ett intressant och, om du har tur, ett helt underbart 2018 enligt astrologen Bernard Fitzwalter. Jupiter – planeten som hjälper oss att utvecklas och att nå ett högre medvetande – kommer nämligen att befinna sig i ditt stjärntecken ända fram till november nästa år, för första gången sedan 2006.

Jupiter först gjorde entré i skorpionen i oktober, och fram till och med november nästa år kommer sanningen att komma upp till ytan, vi kommer att bli starka i våra övertygelser och utvecklas på ett andligt plan. Den här placeringen kommer att påverka alla stjärntecken starkt – men allra mest skorpioner. Jupiter kommer nämligen att ge dig oändliga möjligheter att göra livet härligare och mer framgångsrikt på alla plan i livet. Dessutom förstärks effekten av att Jupiter går i perfekt linje med din egen styrande planet, Pluto, vid hela tre olika tillfällen under året.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Som om inte det vore nog kommer även Jupiter att påverka ditt kärleksliv. Med hjälp av den rättframma planeten kommer du mer eller mindre tvingas att öppna ditt hjärta och visa dina känslor. Vid två tillfällen under sommaren förenas Jupiter och Neptunus, som kommer att hjälpa dig på traven i kärleken. Även yrkesmässigt kommer året med stora framgångar och utveckling – och pengar och inkomstmöjligheter kommer att komma ovanligt lätt till dig.

Det enda som är viktigt att komma ihåg är att Jupiters inflytande varken kan begränsas eller hållas tillbaka – planeten insisterar verkligen på att du ska lägga alla kort på bordet. Jupiter gillar dessutom att ta risker vilket du själv inte är lika förtjust i, och du har för det mesta en reservplan. Det struntar dock Jupiter i, och menar att du inte behöver någon plan b och lägger fram den sortens hand där du antingen vinner stort eller förlorar allt. Du kommer att bli tvungen till att lita på planeten och dess positiva inflytande, vilket i och för sig är lättare sagt än gjort för en skorpion.

Låter rätt härligt, eller hur? Stort grattis, alla skorpioner!

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på ELLE.

Annons