12-åriga Theo dansar med Samir & Viktor i Melodifestivalen

12-åriga Theo dansar med Samir & Viktor i Melodifestivalen
Theodor "Theoz" Haraldsson, 12, dyker upp och dansar i Samir & Viktors "Shuffla". För Hänt berättar han hur det kommer sig att han shufflar loss i Melodifestivalen.
Annons

I kvällens andra deltävling av Melodifestivalen som går av stapeln i Göteborg är duon Samir & Viktor, bestående av Samir Badran och Viktor Frisk, något av favoriter med sitt bidrag ”Shuffla”.

Den här gången har de dessutom med ett ”hemligt vapen”. 12-åriga killen Theodor ”Theoz” Haraldsson dyker nämligen upp på en skärm i slutet av låten och dansar tillsammans med Samir & Viktor.

Annons

Theo är dock inte helt ovan vid stor publik, han är nämligen en av Sveriges absolut största internetprofiler och har närmare 116 000 prenumeranter på Youtube, och över 1,9 miljoner fans på appen Musically.

Annons

För Hänt avslöjar Theo varför han är med Samir och Viktor i Melodifestivalens bidrag.

– Jag känner båda privat och de vet att jag kan shuffla och att jag gör det jämt typ. De hjälper mig jättemycket med olika saker så när de frågade om jag ville vara med och dansa på skärmen blev jag superglad, säger Theo och fortsätter:

– Det känns hur kul som helst, men jag hade så klart gärna varit med på scenen på riktigt.

Men duon, som består av Samir Badran och Viktor Frisk, har ytterligare ett hemligt vapen på scen – det 12-åriga Youtube-fenomenet Theodor ”Theoz” Haraldsson. Theoz har nära 116 000 prenumeranter på Youtube och 1,92 miljoner fans på appen Musically. I slutet av ”Shuffla” dyker Theodor Haraldsson upp på en skärm och dansar tillsammans med Samir & Viktor – något som lär generera röster bland yngre tittare.

Annons

Det är shuffla: Delar av Hänts redaktion var också helt ovetandes om vad shuffla var före Samir & Viktors låt. Därför kommer här en förklaring vad shuffla är: 

“Och dansen, för de som inte känner till det, kommer ursprungligen från Australien. Där fick den fäste under 1980- och 1990-talet på raveklubbar. Dansarna följer basgången i låten och glider över golvet.

När “shufflen” var som hetast kunde hela gäng samlas och köra “Battles” mot varandra. Det fanns speciella kläder för dansarna. På senare år har dansen spridit sig från äldre rejvare och ner i åldrarna till ungdomar som tagit ut dansen på gatan.”

Här hittar du Theos Youtube-kanal och här finns hans Instagram

SE OCKSÅ: Här tvingas Samir & Viktor svara på alla intima frågor – eller få grädde i ansiktet!

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…