LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilens gravidilska: "Ingen mänsklig rättighet"

06 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Den 23 mars har TV4:s succéprogram "Let's dance" premiär igen, men en som inte svänger sina lurviga i år är dansaren Cecilia Ehrling Danermark som är höggravid. Nu rasar hon mot folk som vill klämma på hennes runda mage.
Annons

I ett långt blogginlägg med rubriken “Min mage är inte allmän egendom” läxar nu proffsdansaren Cecilia Ehrling Danermark, 33, upp folk som vill känna på hennes gravidmage utan att fråga.

“Det verkar som att folk, framför allt kvinnor, tycker att det är deras mänskliga rättighet att få klappa på en annan gravid kvinnas mage. Vet ni vad? Det är det inte! Det är min kroppsdel och jag bestämmer vem eller vilka som får känna på den”, skriver hon i blogginlägget och fortsätter:

“Resonerar ni likadant om bröst? Du går där i nån butik på stan och så ser du nån med fina bröst… “Nej men oj vilka fina bröst du har” och sen utan att fråga börjar du klämma och känna. Nej, jag skulle inte tro att det är så du gör. Vad tusan är det som får er att tro att det är helt okej med en mage?”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Cecilia Ehrling är just nu gravid i vecka 33, pappa är maken Fredrik Danermark.

Annons