LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Theo Wahlgrens ord om sin pappa Joachim Lennholm: “Så hård mot mig”

22 feb, 2023 UPPDATERAD 17 okt, 2023
JOACHIM LENNHOLM, THEO WAHLGREN
Pernilla Wahlgren och exet Joachim Lennholm har sonen Theo Wahlgren tillsammans.
Som 16-åring bor han både hos sin mamma och pappa – men hushållsreglerna kan se olika ut.
– Han är så hård mot mig, ska Theo ha sagt enligt Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

Pernilla Wahlgren, 55, och Sofia Wistam, 56, har mycket gemensamt. Framför allt när det kommer till hur många barn de har. Både Pernilla och Sofia har nämligen fyra barn var, dessutom har båda tre söner och en dotter var.

I Pernillas fall är det bara sonen Theo Wahlgren, 16, som fortfarande bor kvar hemma. Varannan vecka bor han hos pappa Joachim Lennholm, 50, och varannan vecka bor han hos Pernilla. Men det verkar också som att han gör lite som han vill på den fronten.

Pernilla Wahlgren om händelsen med Theo: ”Jag sa till honom..”

Något som är säkert är i alla fall att hos Pernilla är det inte lika hårt som hos pappa Joachim.

Något Pernilla berättat om i podden Wahlgren & Wistam. Hon och Sofia har erkänt att det ofta blir så att de "curlar" barnen och har svårt att sätta gränser för vad de egentligen klarar av själva.

Annons

Pernilla är allmänt känd för att vara väldigt snäll mot sina barn och mot sonen Benjamin Ingrosso, 26, har hon alltid varit väldigt tillmötesgående. Likadant är det med Theo.

– Ja, jag sa faktiskt till Theo härom dagen, då sa jag "Theo, du måste faktiskt börja skärpa dig, hänga upp handdukarna och inte bara släppa dem på golvet i badrummet, samma sak med kläderna i ditt rum lägg dem på stolen istället för att bara släppa dem på golvet", berättade Pernilla att hon ska ha sagt till Theo.

Theo om hårda orden från pappa Joachim

Till Pernillas förvåning så kontrade då Theo med ett svar som fick Pernillas mammahjärta att smälta. Han avslöjade samtidigt att det är desto hårdare när han är hos pappa.

Så här ska Theo ha sagt:

– Han är så hård med mig och jag måste städa själv och han går aldrig ens in i mitt rum förrän han till slut får nog och bara "nu städar du ditt rum" och då är det kaos, sa Theo och fortsatte:

– Medan jag vet att när du kommer hem till dig då kommer jag in i mitt rum, då har du bäddat sängen, vikt ihop alla kläder, jag tycker det är så mysigt mamma.

Pernillas reaktion:

– Och då blir jag ju bara såhär "ja men då ska jag göra det".

FOTO: TT/ DISCOVERY +

Annons