LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Svenska artistens gravidlycka – avslöjar mitt i direktsändning

15 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Johanna Dotter Jansson

Mitt under livesändningen av Eurovision Song Contest avslöjar den svenska artisten att hon väntar barn.

Annons
Hör Cornelia Jakobs starka känslor direkt efter vinsten av Melodifestivalen 2022Brand logo
Hör Cornelia Jakobs starka känslor direkt efter vinsten av Melodifestivalen 2022

Ett särskilt besked stal uppmärksamheten från showen under gårdagens Eurovision Song Contest.

Mitt i livesändningen avlöjar den svenska artisten Johanna ”Dotter” Jansson, 34, lyckobeskedet inför 180 miljoner tittare – hon är gravid.

Utan SVT:s vetskap

Det var när Dotter delade ut Sveriges jurypoäng i tävlingen som hon, utan SVT:s vetskap, passade på att berätta de goda nyheterna:

– Det är jag, Dotter här från Stockholm, Sverige, med min lilla knodd, sa hon i direktsändningen och klappade sig på magen.

Halvvägs genom graviditeten

Johanna ”Dotter” Jansson hade burit på sin hemlighet ett bra tag innan hon under gårdagens livesändning av Eurovision Song Contest delade med sig av lyckobeskedet. Till Aftonbladet bekräftar och berättar hon om graviditeten:

– Jag kände att det var dags att avslöja det nu. Jag är nästan halvvägs och ska ut på turné i sommar. Det hade blivit svårt att dölja det så mycket längre till, säger hon.

Pappan till det efterlängtade barnet är producenten och låtskrivaren Dino Medanhodzic, 35, hennes partner sen över tio år tillbaka.

All lycka till er!

Annons