LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samirs Badrans galna kärlekslöfte till Sigrid

01 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter att ha dansat sig vidare för fjärde veckan i rad så avslöjar Samir Badran för första gången exklusivt för Hänt-TV ett kärlekslöfte till Sigrid Bernson som han kommer genomföra om de tar sig vidare nästa vecka.
Annons

För fjärde veckan i rad dansar sig Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 28, vidare i Let’s Dance. De här veckan bjöd de på en Charleston grundad på Samirs kärlek till USA. Efter sändningen avgav Samir ett kärlekslöfte till Sigrid som han kommer att genomföra om de tar sig vidare nästa vecka.

– Jag ska tatuera Sigrids ansikte på mitt lår nästa vecka om vi går vidare, det är en deal, avslöjar Samir för första gången till Hänt-TV.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är en enorm kärleksgest att göra ett permanent minne av en person på sin kropp. Och något så personligt som ansiktet gör nästan Sigrid mållös.

– Alltså jag har ju aldrig haft någon som gjort det för mig innan. Det är ju en jävla ära liksom. Jag måste se till att det blir en snygg bild, säger Sigrid.

Ännu har tatueringen inte gjorts och om det kommer bli av återstår att se, men Samir är fast besluten att göra det.

– Samir gillar ju att tatuera in minnen och han har sagt själv att Let’s Dance är det roligaste han har gjort, berättar Sigrid.

Dock så kommer Sigrid inte att besvara Samirs kärleksgest.

– Det är helt sjukt verkligen jättehäftigt! Men ja, vi får se om det blir av. Jag kan tyvärr inte säga att jag kommer göra samma sak, avslutar Sigrid.

SE OCKSÅ: Här reagerar Samirs familj på tatueringslöftet: “Nej”

Samirs familj hyllar Sigrid: "Enda kvinnan han haft i sitt liv"Brand logo
Samirs familj hyllar Sigrid: "Enda kvinnan han haft i sitt liv"

Foto: IBL

Annons