LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren flyttar – nu bekräftar hon nyheten: ”Sjukt”

22 apr, 2024 
Pernilla Wahlgren är tillbaka med en ny säsong av Wahlgrens värld. Men med en stor ändring – programmet flyttar nämligen till streamingstjänsten Max!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Folkkära Pernilla Wahlgren, 56, och hennes familj har vi fått följa i tv-rutan med egna programmet Wahlgrens värld i flera år. Nu är programmet tillbaka med ännu en säsong, men med en stor ändring.

Pernilla Wahlgrens program flyttar – sänds nu på Max: ”Hur sjukt?”

Det är nämligen så att programmet nu flyttar! Från Discovery+ till den nya globala streamingtjänsten Max.

– Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max, säger Pernilla själv i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant!

Annons

Så blir den nya säsongen av Wahlgrens värld: ”Närmare än någonsin”

Susanne Söderberg är exekutiv producent för programmet, och i samma pressmeddelande berättar hon om vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen.

– I den här säsongen, när familjen verkligen står i centrum, får vi komma Wahlgrens med Pernilla i spetsen närmare än någonsin! De är som alltid helt transparenta med sig själva och sina liv, och är numera hela Sveriges bästa kompisar, säger hon och fortsätter:

– Vi är så otroligt stolta och glada att Wahlgrens värld blir ett av de första flaggskeppsprogrammen som får flytta in på Max.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons