ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marko Lehtosalo stoppas helt efter skilsmässan – kärleksförbudet

10 okt, 2022 
Markoolio
Det var 2020 som Marko Lehtosalo skilde sig från Jessica Westergård.
Än så länge har artisten levt som singel av vad vi vet.
Men nu kan han komma med ett nytt besked om kärleken.
Annons
Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mammaBrand logo
Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mamma

Artisten och tv-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 47, är en av Sveriges mest folkkära underhållare.

Marko har gjort flera minnesvärda roller så som Doktor Mugg och Tyke från Hem till Midgård, samt upphovsmakare bakom välkända låtar så som Vi drar till fjällen, Mera mål och Millenium 2.

Markoolios kärleksliv efter skilsmässan – ärliga orden

År 2020 möttes vi av ett tråkig besked. Nämligen att han och hustrun Jessica Westergård Lehtosalo skiljde sig efter sex år som gifta.

– Det där vill inte jag kommentera, det får ni ta med Marko, sa Jessica Westergård Lehtosalo då till Aftonbladet.

Efter skilsmässan från Jessica så har Marko legat lågt med kärleken och han lever numera ett varannan-vecka-liv med barnen. När Marko och hans mamma gästade SVT-talkshowen Carina Bergfeldts så efterlyste mamma Irma en partner till Marko.

– Det där sa hon bara för att hon ska slippa tvätta min tvätt. Men jag är inte intresserad av ett förhållande, jag har så mycket annat för mig. Jag tycker om att jaga och nu ska jag börja renovera huset, sa Marko Lehtosalo till Ica-kuriren och fortsatte:

Annons

– Om jag trots allt har dejtat någon så har jag varit väldig rak: Jag söker inget fast förhållande. Jag har sagt till barnen att det aldrig kommer att flytta in en kvinna i vårt hus.

Markoolio stoppas efter skilsmässan – berättar om incidenten

Men nu kan Marko komma med ett nytt avslöjande om sitt kärleksliv. Nämligen att han har stoppats från dejtingappen Tinder. När artisten gästade Hellenius Hörna på TV4 öppnade han upp om kärlekslivet.

– Just det här med singellivet, jag trivs med att vara singel och, det kan vara också för att jag blev avstängd från Tinder. Oklart varför, säger Markoolio med ett skratt.

– Jag har försökt mejla dem men jag får bara automatsvar: ”du har brutit mot våra regler” och sånt.

När David Hellenius frågar vad han har gjort blir svaret:

– Ingenting... det kan vara folk som har tryckt i att det är en fejkprofil eller någonting, men jag vet inte. Så nu är det bara jag, och Markoolio, säger Markoolio.

Dock så är den avstängda Tinderprofilen ingenting som påverkar honom. Eftersom han inte har tid samt ingen ork med en partner.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons