LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Hon dödade en giraff – här är Ricky Gervais fantastiska comeback

21 apr, 2015 
AvJoakim Holfve
Storviltsjägaren Rebecca Francis är inte speciellt populär just nu. Efter att hon dödat en giraff och stolt poserat bredvid dess lik har hon stött på patrull – i form av komikern Ricky Gervais.
Annons

Bilden har redan fått 45.000 retweets – Ricky Gervais svar på storviltsjägaren Rebecca Francis morbida bild. Allt började med att den sistnämnda stolt poserade på en bild med en giraff hon dödat – det fick komikern att reagera och posta den här bilden på sin Twitter:

Det tog hus i helvete och Rebecca Francis fick motta flera dödshot från Rickys följare. Själv försvarade hon sig med att bilden var fyra år gammal och att giraffen blivit avvisad av sin grupp och var nära döden.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det förklarar kanske inte varför hon ser så lycklig ut – och när även denna bild dök upp så verkar inte giraffincidenten vara en isolerad händelse:

rebeccafrancis-v2

Ricky Gervais fortsatte att ifrågasätta Rebecca Francis – både hennes oproblematiska syn på att döda djur samt hennes motiv om att de “var gamla och ledsna” på det perfekta sättet:

Touché.

Andra läser också:

Annons