BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson och dottern Erikas tuffa sjukdomskamp: ”Akuten”

16 feb, 2023 
André Färnsveden
Gunilla Persson och dottern Erika Persson har drabbats av svår sjukdom.
Nu oroar sig Gunilla över sin mamma Iris.
Nu vill jag att ni hjälper mig be för mamma”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gott nytt år önskar Gunilla Persson från HollywoodBrand logo
Gott nytt år önskar Gunilla Persson från Hollywood

Gunilla Persson, 64, gjorde succé när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Även om programmet har slutat sändas sedan fyra år tillbaka, fortsätter hon leva ett lyxliv i Los Angeles.

Gunilla Persson och Erika Persson svårt sjuka

Men allt är inte alltid guld och gröna skogar. Nu kommer nämligen Gunilla med ett tråkigt besked. Hon och dottern Erika Persson, 20, har båda drabbats av corona. Det blev så pass illa att de blev tvungna att åka in till akuten. Nu berättar Gunilla om den hemska tiden.

Vi fortsätter att bli prövade - Erika och jag blev jättesjuka igår, ja Erika i förrgår med svåra kräkningar och vi åkte till ”Urgent care” och vi har båda COVID! Usch och fy, inatt trodde jag att skulle dö!

Annons

Gunilla förklarar att hostan bara blir svårare när hon har ett brutet revben.

”Det är inte lätt att hosta med ett brutet revben”, skriver hon.

När Hänt når Gunilla, berättar hon om skadan som skedde för tre veckor sedan.

”Det hände för nästan tre veckor sedan då jag trillade och gjorde illa foten och revbenet”, skriver hon till Hänt.

Gunilla Perssons oro för mamma Iris, 96

Den senaste tiden har även Gunillas mamma Iris Persson, 96, haft det stormigt. Gunilla har tagit hand om sin mamma i många år och har varit öppen med sin oro för hennes hälsa.

Och nu förvärras hennes oro, när hon inser att hon inte kan träffa sin mamma då risken för att smitta henne finns. Gunilla vädjar till följarna att be för att Iris inte ska bli sjuk i corona.

”Nu vill jag att ni hjälper oss att be för mamma så att mamma inte får detta. Vi kommer att försöka göra allt för att inte få in baciller i hennes rum.

Iris fyller snart hela 97 år, något som Gunilla hade planerat en fest för, men nu verkar det som att planerna måste ställas in.

Hon fyller ju trots allt 97 år på lördag och jag som skulle ha fest. Men huvudsaken är att vi överlever och speciellt lilla mamma.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons