LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farao hyllar nya kärleken efter pinsamma missen

06 mar, 2017 
Malin Ljung
Annons

Programledaren Farao Groth, 30, startade veckan i NRJ med att erkänna om en pinsam miss som fått vännerna att skratta högt. Och hur pojkvännen August, 18, blev hans räddning-

– Med risk för att vara lite ostig på måndagsmorgonen måste jag hissa min husband, säger Farao i “Vakna med NRJ”.

Han förklarar först att hans mentala ålder är likt en 70-årig farbror och att han är extremt oteknisk. Detta i kombination med att hans nyårslöfte var att skaffa Netflix krånglade till live en aning. Framför allt då han tog saken i egna händer och gick in i en teknikaffär och sa att han ville köpa Netflix för 5 000 kronor.

För den Netflix-insatte kan det vara något otydligt då tjänsten är något man betalar månadsvis, och dessutom är ett program man kommer åt både från modernare tv-apparater och datorer.

Farao har lett Idols eftersnack tillsammans med Gry Forssell.

– Jag ville ha någon som installerar det, jag vill att det funkar och det får max kosta 5 000 kronor, erkänner Farao.

Annons

Hans vänner har skrattat högt åt programledarens okunnighet, men det var pojkvännen som blev räddningen. För huxflux satt han framför tv:n och tittade på just Netflix. Det visade sig att det redan fanns i Faraos tv.

– Så mycket som jag inte hade haft om det inte varit för min fantastiska husband, jag tackar honom för allt, skrattar Farao.

Paret gjorde sin relation officiellt i slutet av året då Hänt träffade dem på Idol-finalens efterfest.

– Vi har varit tillsammans en månad bara, det är väldigt nytt men väldigt djup och uppriktig, sa Farao då.

Här nedan kan du lyssna på Faraos hyllning av August.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons