LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Chris Kläfford i tårar efter framträdandet i Americas got talent

17 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Chris Kläfford i tårar efter framträdandet i amerikansk tv
Chris Kläffords framträdande i America’s got talent förra veckan har blivit en viral succé – och hyllningarna fortsätter. Men i tävlingens nästa steg kunde svenska artisten inte hålla tillbaka tårarna.
Annons
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”Brand logo
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”

Artisten Chris Kläfford, 30, charmade hela svenska folket när han deltog i Idol 2017. Det var inte många TV4-tittare som blev förvånade när säsongen avslutades med att han tog hem vinsten. Sedan dess har han fortsatt göra musik och verkar nu vilja satsa på en internationell karriär.

I förra veckan fick vi nämligen se Chris Kläfford i den amerikanska upplagan av Talang, America’s got talent. Han uppträdde då med låten Imagine av John Lennon och gjorde minst sagt succé.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Man brukar säga att man ska sjunga från hjärtat, och det gör du verkligen. Det var oroligt, sa jury-medlemmen Howie Mandel efter Chris framträdande

Framförde egna låten

Expressen är först att rapportera om att det under natten till onsdagen var dags för Chris Kläfford att uppträda i tävlingens nästa steg. Artisten valde att ta en risk då han skippade att köra en cover, istället sjöng och spelade han den egna låten Something like me inför de fyra jurymedlemmarna och en stor amerikansk publik.

Annons

Framträdandet möttes av stående ovationer av både jury och publik – och Chris själv kunde inte hålla tillbaka tårarna innan juryn ens hunnit hylla artisten.

– Det är verkligen inspirerande att höra dig sjunga, sa gästande jurymedlemmen och låtskrivaren Brad Paisley, 46, och fortsatte:

– Du är något helt annat.

Även den professionella sångaren och dansaren Julianne Hough, 30, lovordade svenske musikern:

– När du säger att du inte vill göra vad som förväntas av dig… jag tycker om det som förväntas. Fortsätt vara den du är.

Sist ut att ge sitt omdöme var Simon Cowell, 59, som gjort sig känd som den jurymedlemmen som är svårast att imponera på.

– Jag tittade om på din första audition och jag var inte så upprymd som jag trodde att jag var, börjar Simon och möts av burop från publiken.

Han fortsätter:

– Så jag var orolig för att om du kom tillbaka och gjorde en cover, att jag skulle ha sett och hört det för många gånger i mitt liv. Sången gör det faktiskt möjligt för oss att lära oss mer om dig och vem du är. Det var inte en risk. En risk hade varit att inte göra just det. Du har gjort vårt jobb svårare nu, för det var så bra, säger Simon Cowell med ett stort leende till publikens jubel.

Annons

Hyllas på Twitter

På Twitter har Chris Kläfford själv lagt ut ett kort klipp från den stunden på scenen då han faller i tårar.

”Jag kan inte tro det! Jag är så tacksam för den här möjligheten. Tack så mycket”, skriver Chris i inlägget.

I kommentarsfältet fortsätter hyllningarna att strömma in.

”Älskar det faktum att du är ödmjuk, men samtidigt har en dödlig talang! Önskar dig det bästa i framtiden”, skriver en följare och flera stämmer in:

”Grattis, du förtjänar det!! Americas got talent – du är den bästa sångaren den här säsongen”

”OMG jag kollade precis på det här i Montana!! Fantastiskt!! Jag längtar efter att köpa ditt album!”

FOTO: Youtube

Annons