LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tori Spellings mardröm – barn Liam och Stella grovt mobbade

25 feb, 2019 
Malin Ljung
Tori Spellings barn Liam och Stella grovt mobbade
Tori Spellings barn Liam, 12, och Stella, 11, har utsatts för grov kontinuerlig mobbing i flera års tid. Nu berättar stjärnan om kampen för barnen som mår allt sämre. Liam lider av återkommande huvudvärk, och 11-åriga Stella har panikångestattacker och vägrar gå till skolan.
Annons

Den forna Beverly Hills-skådespelaren Tori Spelling lever numer ett lugnare liv med maken Dean McDermott och deras fem barn. Men nu avslöjar hon att det i kulisserna pågått ett helvete där hennes två äldsta barn – Liam, 12, och Stella, 11 – utsatts för så grov mobbing i skolan att de tvingats byta och drabbats av sjukdomar kopplade till den kränkning de utsatts för.

”Hon lever nu med panikattacker och vill inte återvända till skolan”, skriver Tori om 11-åriga dottern Stella.

I ett Instagraminlägg berättar skådespelaren att både Stella och Liam utsatts för kränkande behandling och mobbing i flera år. För dottern eskalerade det när hon skulle börja mellanstadiet, enligt Tori hade Stella då utsatts för så mycket mobbing att det skulle räcka för en hel livstid och agerade som ett offer.

Tvingades byta skola för dottern Stella

Trots att Tori flaggade till skolledningen om problemet ska ingenting ha hänt, utan mobbingen ska ha fortsatt. Enligt Tori skyddades pojken då hans föräldrar satt med i skolans styrelse.

Annons

”De ger massor av pengar till skolan. Finansiellt har inte vi den möjligheten. Så de vann. Vi flyttade barnen till en annan skola”, skriver Tori Spelling.

Men trots skolbytet så blev situationen bara ännu värre för Stella.

”Då blev min dotter så mobbad, (det var kommentarer om hennes vikt och sexuella saker som sades till henne som hon inte ens visste om). Den skolan agerade och pojken blev avstängd, men skadan var redan”, skriver stjärnan.

Tori Spelling ser att den tuffa tiden påverkat och förändrat hennes dotter Stellas livssyn och personlighet ofantligt mycket. Från att ha varit en ung flicka med drömmar om att bli president, eller en framgångsrik företagsledare så vågar Stella knappt gå till skolan.

”Hon har panikångestattacker och vill inte gå till skolan”, skriver Tori Spelling.

Tori Spellings ilska efter rektorns ord till sonen

Även 12-årige sonen Liam har behandlats illa i skolan. Först i mellanstadiet då han utsattes av kränkande behandling av en rektor.

Annons

”Han tog examen förra åren från skolan, men innan det hann rektorn berätta för honom att han var “omotiverad” och lat. Den stackars pojken tror på grund av hennes behandling att han är dum”, skriver Tori Spelling.

Stjärnan beskriver sin son som rolig, smart, social och kreativ, med hjärtat på rätt ställe.

Efter examen började Liam en ny skola – men situationen blev desto värre. Och resultatet blev att 12-åringen drabbats av fysiska symtom som hindrar honom i vardagen.

”Han blev mobbad till den grad att han drabbats av huvudvärk och har ont i magen på grund av det han utsatts för”, skriver hon och fortsätter:

”Han blev så grovt mobbad att vi var tvungna att lämna”.

Tori Spellings vittnesmål har fått enorm spridning och i kommentarsfältet häpnar följarna över vad barnen utsatts för i en miljö där de ska lära sig saker och vara trygga.

FOTO: TT

Annons