LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skådespelerskans vågade förändring – oigenkännlig

01 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Skådespelerskan Margot Robbie känns igen i sitt blonda svall. Men nu har hon gjort en extremt stor förändring – och kan knappt kännas igen.
Annons

Kristen Stewart, 27, Kate Hudson, 38, Katy Perry, 32, och nu.. Margot Robbie, 27. Ja, den hårlösa trenden verkar sprida sig i Hollywood då en efter en rakat av sig håret. Den australienska skådespelerskan Margot Robbie som bland annat gjort sig känd som Jane i Tarzan-filmen, där hon spelade mot Alexander Skarsgård, 41, är näst på tur att chocka fansen med en så stor förändring att hon är näst intill oigenkännlig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Skådespelerskan i sin nya frisyr.

Men Margot Robbie verkar dock inte vara påverkad att rådande trender – anledningen till att hon valt att göra sig av med det blonda svallet, handlar om hennes nya filmroll, skriver The Sun.

Annons
Margot Robbie under inspelningarna av den nya filmen.

Det är i den kommande filmen “Mary Queen of Scots” som Robbie spelar karaktären Elisabeth I av England. Drottningen är dock inte helt hårlös, men spekulationerna är igång efter att stjärnan spottats i en röd kort kalufs, där även hårfästet höjts. Dessutom har någonting gjorts med hennes näsa, och sminket används sparsamt för att hon ska likna sin karaktär så mycket som möjligt.

Margot Robbie som vi är vana att se henne.

Det är ännu oklart om detta är en peruk eller om hon faktiskt rakat av sig det blonda håret till förmån för den krulliga och kortklippta frisyren.

Foto: IBL

Annons