LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Goldie Hawn och Kurt Russells kris – separerar efter 34 år

08 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Hollywood-paret Goldie Hawn och Kurt Russel krisar i sitt äktenskap efter 34 år tillsammans. Nu tror de sig ha hittat ett lösning på problemen – som dock kan komma att kosta dem dyrt.
Annons

Skådespelaren Goldie Hawn, 71, och Kurt Russel, 66, föll för varandra då de spelade in filmen “Swing Shift” tillsammans, och har varit ett par sedan 34 år tillbaka. Trots den långa perioden de hållit ihop, verkar förhållandet nu vara på väg att ta slut.

Efter en hel del bråk ska paret ha insett att de inte klarar av att leva tillsammans, skriver sajten Radar Online.

– De älskar varandra, men de har precis accepterat att de inte kan vara tillsammans 24/7, säger en källa till sajten som fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Deras förhållande har varit ostabilt under perioder, och de har övervägt att skilja sig. Men med tanke på deras ålder har de bestämt sig för att det bästa är att hålla ihop så länge båda får ha sitt eget utrymme.

Och eget utrymme verkar de bokstavligt talat få. Nu ska paret nämligen ha hittat ett sätt att handskas med äktenskapsproblemen – de har byggt om lyxhuset så att båda får ett eget boende i gemensamma huset.

Annons

– De ville ha skräddarsydda separata bostäder. Goldie och Kurt har utformat det nya huset med separata sovrum, separata badrum och till och med ett mysigt vardagsrum för var och en av dem. De delar fortfarande kök, matsal och ett formellt vardagsrum tillsammans, berättar källan.

Denna ombyggnad kan enligt Radar Online komma att kosta dem över en miljard kronor.

Foto: IBL

Annons